![]() |
|
Хорор филмови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 78> |
Автор | |
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A da ne mislis na "Koshmar vo ulicata na Brestovite"? t.e. vo orginal "Nightmare on Elm Street" so pizza-fejsot Fredi Kruger? ![]() |
|
![]() |
|
RobberT ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Hororot na ulicata Benstonovi
|
|
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
|
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Нешто најстрашно во хорор филмовите отсекогаш ми било живи мртовци
![]() ![]() ЗОРА НА МРТОВЦИТЕ американски хорор филм од 1978 година кој дожива свој ри-мејк 2004, каде за првпат видов бебе-зомби ![]() ![]() Во продолжение се постерите од сите 3 филма и линкови кон видео-трејлерите од истите(преку јутјуб) Dawn of the Dead 1978 (Romero) ![]() DAWN OF THE DEAD (2004) remake ![]() Shawn of the Dead ![]() Изменето од Majkl - 03.Април.2009 во 09:32 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
-Kuka na 1000 leshevi.....
-Visoka tenzija... a ustvari site mi se strasni,i od koga ke izgledam horor film posle toa dushicka nemam ![]() |
|
![]() |
|
ankii ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
House of waxso Paris Hilton
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Еден од филмовите кој како помал многу сакав да го гледам но никогаш не успеав се` до појавата на јутјуб:
![]() The Stuff - Пената (video trailer) Хорор филм од 1985 година во режија на Larry Cohen за чудна пена, слична на растопен млечен сладолед, која е всушност жива и консументите ги тера во зависност од неа а потоа ги трансформира во сосема поинакви личности. Времетраење 93 минути. A кога сме кај течните работи, уште еден холивудски филм со наслов: ![]() Преку мал метеор на земјата доаѓа мало количество на розова желатинеста маса која во допир со живи организми(луѓе, ќивотни и сл.) истите ги топи, ги јаде и ги при тоа самата се зголемува. трејлер: THE BLOB (1988) - video trailer Филмот е римејк на истоимениот филм од 1958 година, и изобилува со необични сцени на умирачки како на пр. набивање во одводот за вода ![]() trailer на филмот од 1958 година: THE BLOB (1958) видео трејлер од стариот филм ![]() Изменето од Majkl - 21.Март.2009 во 04:29 |
|
![]() |
|
Уште еден краткометражен филм од Mathieu Ratthe според приказната на Стивен Кинг. Ја препорачувам и на оние кои не сакаат хорори да се обидат да го изгледаат филмот до крај, трае само 5 минути, и покрај морничавиот ужас кој се насетува од оскудното око на камерата комбинирана со музиката во сцената, крајот фантастично пријатно ќе ве изненади носејќи ве во друга крајност...
![]() LOVERFIELD - јутјуб линк Изменето од Majkl - 18.Март.2009 во 05:07 |
|
![]() |
|
кратка демо-сцена на ТАЛИСМАН според романот на Стивен Кинг(еден од најпознатите писатели на хорори и мистични драми) и Питер Страуб. Романот бил напишан 1984 година, а Стивен Спилберг ги откупил правата за снимање филм, но повеќе од 25 години идејата е во мирување. Тоа на канадскиот Mathieu Ratthe му здодеало и во обид да го привлече Спилберговото внимание го филмувал воведното поглавие од книгата. Според мене, извонредна сцена, особено фотографија!
![]() ТАЛИСМАН - јутјуб линк Самиот краткометражен филм трае 4 минути, а целото видео 6:32(мин./сек.) Изменето од Majkl - 18.Март.2009 во 05:06 |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
NE GLEDAM HORORI
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Eden od moite omileni horor filmovi poradi dobrata pantomima. Trojca psihopati begaat od ludnica i po maskiranjeto vo cirkuskiot sator kako klovnovi, se upatuvaat vo edna kuca cij sto najmal stanar tokmu od klovnovite se plasi najmnogu... video klip od CLOWNHOUSE (1988) Изменето од Majkl - 16.Март.2009 во 18:38 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Дали хоророт може да се нарече филмска уметност или е перверзија ?
![]() |
|
![]() |
|
tinobt ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 54 |
obozavam da gi gledam
![]() |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Mnogu sakam da gledam horor filmovi...Ima eden mnooogguuu star horor,mislam deka se vikase``Propasta na semejstvoto Asher``mi ja smrzna krvta definitivino...
![]() |
|
![]() |
|
e_kate ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
THE RING
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |