|
Филозофџилница... |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 81> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога мислиш постоиш
кога постоиш не значи и дека мислиш |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога водата стои - фаќа тиња
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covekot e polesno da go zatvoris namesto da go otvoris
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас мислам мислам и кога ке се сетам све измислено нема што да му ја мислам повеке
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се што мислиш и се што ти лежи на душа,а не си во состојба да ги најдеш тие што треба да им се обратиш,знам дека и тука тие не се во состојба да прочитаат со оглед на нивното образование
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(бидејќи мислењето го третира психологијата-решив оваа тема да ја сместам овде во филозофија и психологија)
кога мислам односно молчам оставам простор да видам до каде може да отиде твојата маленкост - твојот закржлавен ум не дека во дадениот момент не можев или не сакав да ти го кажам тоа туку те оставив да видам дали и овој пат од тебе ќе направат ТРОЈАНСКИ КОЊ ИЛИ КАПИТАЛЕЦ СО НАЈВРЕДНИ РОГОВИ Г-НЕ ПРЕТСЕДАТЕЛЕ |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pametnite zeni gi zamolknuvaat mazite digajki noze, a glupite podigaat glas
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nesto vo dusa te stegne, ne e toa ljubov, toa e infarkt
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ако ваков јас не се вклопувам во ваквиот свет дали да го менувам ваквиот свет или да се менувам ваквиот себе ?????????????????????????????? |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I baska lupa so klunot po slusalkite i sve mislam cuka nekoj na vrata i koga ke se svrtam ko da mi vika :
- Te zaebav, a ? |
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи цревата му проработуваат додека ти ѕирка у монитор |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke bese mnogu daruvan da nemase kosa
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zlaten olimpiski medal vo plukanje vo visocina ........ so preponi ........ |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj kaka samo kaj mene na rame " Ramo, Ramo, druze moj "
On taka misli deka mi podaril nesto. Puno rame pokloni. Sto ne mi kaka na glava, ama ne moze, kosata go golicka po gazot i smeejki se bega |
|
Внеси реплика | страница <1 6869707172 81> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |