|
Што мислите која е целта на нашето постоење? |
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja nikogas nemam namera da praam kuka oti dur ja napraam ke umram i koga ke dojde sledniot uste i mani ke mi naoga kako sum ja izgradil
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во вакви услови полесно се согледува смислата на животот.......... |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celta na naseto postoenje e da napravis vo zivotot kukja na tri sprata!
a za toa da go postignes, treba sekoja godina da sadis tutun ili plantazi so piperki i od sekoja rekolta da doziduvas po nekoj zid ili ploca. Posle mnogu takvi rekolti, kje uspees da ja pokries so geramidi kukjata no ne i da ja izmaltaris od nadvor, ni da gi uredis sobite od vnatre Vo temnite nokji, takvite kukji imaat samo eden prozor osvetlen, zosto site clenovi sedat vo edna soba, oti greenjeto e skapo i obicno se mrzovolni i nezadovolni kje umrat i nema da sfatat - deka ja utnale! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne se bide siromav i da imas mnogu seks
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ограничените умови ( обвиткани со заблудата на интелектот).......никогаш нема да ја сфатат смислата на постоењето......... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da i svaram kafe, da ja izbanjam i isceskam
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Што мислите која е целта на нашето постоење?
... Da ja legnam... |
|
DeepBlue
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Живееме во блажено незнаење......... зашто има објаснувања ама тешко ни е да ги прифатиме........... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da go piknes cel
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke ja otkrieme celta za naseto postoenje, se ostanato ke bide besmisleno... Zatoa uzivajte dodeka "NE ZNAEME"...
Изменето од Neptun74 - 18.Ноември.2008 во 15:15 |
|
DeepBlue
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na Mars odkrile deka imalo zivot,t.e. spored nekoja teorija mnogu odamna se ziveelo kako na Zemjata no poradi nekoi prirodni promeni bile prinudeni tamosnite marsovci itno da se doselat na Zemjata kade postoele podobri uslovi za zivot...sto znaci mozno e nie da poteknuvame od Mars i nasata cel e da se vratime eden den na rodnata planeta i povtorno da ja zaziveeme.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Minatata zima vidov mali kucencinja kako jadat od crevata na nivnata mrtva majka
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e nisto besmisleno..Koga Bog go stvoril covekot imal cel,no za zal zaboravil da stavi granici za nekoi raboti,pa so toa ne uspeal da gi drzi site konci vo raka....pa sekoj smisol pocnal da se gubi so tek na godinite.Mozebi ke uspeeme da najdeme smisol za naseto postoenje ako pocneme da se grizime za sebe i za tie sto gi sakame
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata cel zaradi koja sum roden me tera da mislam deka se e besmisleno
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |