IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Танушевци вчера и денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Танушевци вчера и денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
Автор
Порака Обратен редослед
TENIJA-MX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TENIJA-MX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 00:20
dragon, orlov, neshto ve nema.
- Zar i vie kje poveruvate ili kje kazete deka na Tanushevci e mirno. Ili mozjebi se pomirivte so podatokot deka pod ev. samoproglasuvanje na samostojno - nezavisno kosovo so nego vo paket odi i Tanushevci.
Zar lesno kje se otkazete??
-Ajde, samo hrabro i napred!
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
Кон врв
TENIJA-MX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TENIJA-MX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 00:01
Originally posted by wizard wizard напиша:

БЕШЕ ВРЕЛО ДА НЕ РЕЧАМ ЖЕШКО.............

Ako pochne vtoriot del, ili ako se upotrebi sega planot  ,,B,, (buchko-2), shto kje pravime so kilavite generali???
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
Кон врв
wizard Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wizard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2007 во 00:28
БЕШЕ ВРЕЛО ДА НЕ РЕЧАМ ЖЕШКО.............
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2007 во 00:26
Originally posted by dragon dragon напиша:

Orlov kade im e mestoto i ulogata na vehabiite vo tanusevci, gi ima li tamu a ako gi ima dali albanskata populacija e svesna za opasnosta po site pa i na niv samite od tie sustestva (nesakam da gi narecam luge).

Ех, бе ратниче!
-Ако воопшто ми е жал за нешто од бившата ЈУ, е само едно, а тоа е: ,,Зошто со Брионскиот Пленум на 08.08.1966 година го тргнаа Ранковиќ. Стварно комуњарите немаат ни срце ни душа за пусти пари. Требаше да го остават човекот да ги направи сапун шиптариштана, а после да му судат ако воопшто требаше. Сега ние што? Фабрика за сапун немаме, па ќе мора Стење да го правиме ,,Голи Оток,, за шипоите а со нив да ги пратиме и нашине кои сето ова ниго изрежираа.
-Крвави да им се парите шо ги зедоа од шипоите.
Дај боже да грешам, ама до сега не сум имал погрешни проценки.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 22:54
dajte utre da ne osamne so neshto vedro napishano za nashata preubava Makedonija.

,,Neka ni e chestita samostojnosta,,
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 22:35
Originally posted by JASEN JASEN напиша:

Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Не се секирај Орлов ЦрноризецХрабар заврши со своето тука на форумов,слободно врати се на темата и не се секирај за негосреќа

Сепак мислам дека Црноризец Храбар треба дефинитивно да го избришете од форумот, па макар и под кое друго име да се појави.

Тој ти е од буКарин ..100%..
пс
А и зашто да го бришеш?
Кога дури и Господ ги збришал нив..во секој поглед...
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
JASEN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Септември.2007
Локација: Qatar
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 18:09
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Не се секирај Орлов ЦрноризецХрабар заврши со своето тука на форумов,слободно врати се на темата и не се секирај за негосреќа

Сепак мислам дека Црноризец Храбар треба дефинитивно да го избришете од форумот, па макар и под кое друго име да се појави.
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 11:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 11:26
Originally posted by ЦрноризецХрабар ЦрноризецХрабар напиша:

Имам впечаток дека една група овде , ај не знам како да ја дефинирам..., познаници меѓу себе и истонемисленици се во некој четнички филм??? демек патриоти и националисти???
Не знам , само ме интересира дали ти членови се од Скопје, зш ако се тогаш ми делуваат доста нафурани... зачудително- бидејќи во 2001 година само 3% од скопската популација се одзва на воените покани....  Кој не верува нека провери во МО , туку во споредба со други земји е велепредавство и масовна дезертација.... туку батали ме интересираат овие орлов, моира, овај дедово латинецов , овај зоран и уш која багра дали имаат користено огнено оружје во животот... И преставете се кои сте ... мислам редно е; глумите овде зеро зеро штат Џемајле Бонд....

Добро, неандерталко во форма на човек кој ти дозволи да ги расипуваш темите и да им го свртуваш текот на друга страна. Кој ти даде за право да даваш класивикација на припадност. Па какви се тие навреди во стилот четник, четнички групи и слично? Па што не се погледнеш дека самиот си двве во едни- четник и усташ, само македонец не си. Немој да си дозволиш уште еднаш да упатуваш класификации од овој тип а и слични.

Кон врв
dragon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 31.Јули.2007
Поени: 64
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2007 во 19:18
Orlov kade im e mestoto i ulogata na vehabiite vo tanusevci, gi ima li tamu a ako gi ima dali albanskata populacija e svesna za opasnosta po site pa i na niv samite od tie sustestva (nesakam da gi narecam luge).
Кон врв
dragon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 31.Јули.2007
Поени: 64
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2007 во 19:10
Moira na tvoe mesto ne bi se zamaral so poedinci na koi vo krvta samo otrov im tece a so jazikot samo otrovni streli frlaat. Pozdrav
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2007 во 02:46

Имам впечаток дека една група овде , ај не знам како да ја дефинирам..., познаници меѓу себе и истонемисленици се во некој четнички филм??? демек патриоти и националисти???
Не знам , само ме интересира дали ти членови се од Скопје, зш ако се тогаш ми делуваат доста нафурани... зачудително- бидејќи во 2001 година само 3% од скопската популација се одзва на воените покани....  Кој не верува нека провери во МО , туку во споредба со други земји е велепредавство и масовна дезертација.... туку батали ме интересираат овие орлов, моира, овај дедово латинецов , овај зоран и уш која багра дали имаат користено огнено оружје во животот... И преставете се кои сте ... мислам редно е; глумите овде зеро зеро штат Џемајле Бонд....

Prvo: Jas ne sum BAGRA!
Vtoro: Edinstveno oruzje sto koristam e mojot intelekt!
Treto: Ne mozam da bidam vo cetnicki film, zosto ne sum CETNIK, ili ti samo za niv znaes?
Cetvrto: Jas za razlika od nekoi drugi polusvetovi na forumov si JA SAKAM TATKOVINATA!
Btw, ne sum glumica, no blagodaram na komplimentot

Изменето од moira - 05.Септември.2007 во 02:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 23:20

каква голема мисла од мене, безмозочниот малиот  за црно,.....чудо... и срам Црно Резец.

Море, ризец, само што те вратија и пак почна да тресеш неартикулисани работи. Збирај ум.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 23:13
Originally posted by dragon dragon напиша:

Dali so ili bez Tanusevci, dali ke se otcepuva zapadna Makedonija, Kosovo ke stane nezavisno ako dade amin golemiot tatko onoj sto mu go drpnaa skapiot casovnik vo sred Tirana. Toe a se relativno samo edno e sigurno deka idejata -  sonot za golema Albanija nikogas nema da prestane.  Da ne se zanesuva nikoj vo ovaa napatena Makedonija deka ako gi gledame albancite vo parlamentot, vladata i site drugi institucii deka tie ete prestanale da placat za golemata majka Albanija. Neka ne sum vo pravo daj boze neka ne e taka ke mi bide milo da gresam. 

Голема Албанија, е составен дел на Џихатот. Нема шанси да се смират страстите кога баш Џихатот е во најголем подем бач сега.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.