|
Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку |
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Автор | |||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
................AJ ..................KE SE DOGOVORIME.................OK...........................
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pusti neka oci govore ...nece biti reci, samo uzdasi
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
................DA TI KAZAM PRAVO DO SEGA NE MI SE ZAVRTELO VO GLAVA OD NECIJ MASKI POGLED ZAVODNICKI.............A BAS BI SAKALA..........A I AKO SI TI PA KE MI SE PRESTAVIS VALJDA A?????
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vazno e da ne se priznava nisto
nothing niente nicht no nic |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moze da tvrdi,da objasnuva,daaaa....glumi,...seedno,
ne sum jas vazna vazna e sovesta ....kolku ke moze da se podnese samiot sebe i da "zivee" so taa sovest |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе кој го измисли тој збор ШОВИНИЗАМ????
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
ciplenok
Нов член Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZATOA STO E MASKO! A SITE MAZI SE TOTALNI EGOISTI I SOVINIST VO DUSA! (sekako, ima i isklucoci. Sekoja cest) |
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Samo ako mi dade dokaz deka mu e rodnina ke idam da si go proveram vidot. |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bibce, velis rabotis so luge, a dali ti se slucilo da ti se zavrti u glava od necij pogled ? Toa moze da ti se sluci samo od mojot pogled, a ne znaes deka sum ja u stvari...pogolem dokaz zdravje... |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па нормално дека е докажување...у генот ни е тенденцијата да се докажуваме како алфа мажјаци уште кога бевме мајмуни...само уште тоа ни остана од тоа време...инаку сме арни, не сме више мајмуни
|
|||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.mnogu si grska vo tvoeto razmisluvanje............mazot odi od sto saka da se dokazuva.............deka e seuste posakuvan i deka vredi..............a mislam deka od ista pricina odi i zenata............
|
|||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.koj jas?????..............ne be taman rabota.jas ne sum zakanuvacka.......??????blaze si ti ako mozes da izlezes so 2 na kraj...........
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I da znaes nesto mi vika... krc ! na spienje...dvete...zakanuvacka edna |
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |