![]() |
|
Знам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека за ништо не треба да се нервирам, дека по некое време кога сите нешта ќе си дојдат на свое место сето тоа ќе ми изгледа смешно и бесмислено.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
znam deka najmnogu si se sakam sebesi!!!!!11
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ma,...pojma nemam!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
знам дека умот содржи повеќе...
одошто може да собере за еден живот...
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Znam deka se ima svoj pocetok i svoj kraj, znam deka zivotot e poubav koga go delis so nekogo, znam deka lugjeto patat od sopstvenata sueta i sebicnost, znam deka od sekoe dno ima podlaboko, znam deka sopstvenata maka e sekogas najgolema, znam deka posle nokta sekogas sledi denot..
|
|
![]() |
|
smile* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
deka nekogas e podobro da se premolci vistinata,kolku i da e realna...
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
znam deka denot sto ke pomine ne se vraka znam deka treba da se iskoristi sekoj den racionalno i znam deka treba............................................... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
знам дека има многу неправди што не можам да ги исправам
![]() знам дека има многу гладни деца на кои не можам да им дадам храна ![]() ![]() ![]() и уште знам дека има многу работи што не ги знам.... ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
znam ... deka utre nikogas ne doadja ... zatoa iskoristete go denot so 10000 % zadovolstvo ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Znam deka ke ke se javi i ke dojde
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ZNAM DEKA ME PUSTIJA NA SLOBODA
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
so onakvo da zeznam
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Znam deka ne sum za tuka
zapravo,za nikade sum.... ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a?,...izgleda ti si nekoja 5-ta kategorija temperament,...seushte nedefinirana,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |