|
Учебници-многу скапи, бесплатни... |
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Автор | ||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zabegan imaj sreka sto si dobil, barem ako gi skines ke gi plakas samo 70%, jas dosega nikakvi ne sum dobil, ke puknaam!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И да се чуваат у позлатени корици-ќе се разлетаат како конфети. Затоа емне ми е поубаво да им ги купам, па после си ги појачувам. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вистина, Груевски и ВМРО ДПМНЕ не се учебници, ама... никој пред нив не се сети да направи“ бесплатни учебници, бесплатен автобуски билет и низа др. работи, вреди да се споменат. Е сега трпение-спасение, секогаш една генерација си го крка, а јас нејќу тоа да е мое детееее А за квалитетот, тоа е тоа, секој гледа поефтино да иштампа, со годинми наназад нема веќе убаво сошиени листови туку се лепени, ко за у семкара, ама тоа е тоа. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па викаат дека ги има на www.mon.gov.mk
а инаку сакам да ти кажам ако се чуваат учебниците нема да се одлепата тоа дека имало на табла само 3 точки незнам ќе се снајдете некако. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да,треба да се има ред и да,треба да се чуваат учебниците
само-ако течи реклама нон-стоп дека до 10.09 учебниците СЕ поделени ТОА ТАКА ТРЕБА И ДА БИДЕ и може,паметен ти е предлогот ќерка ми да учи од тетратка,само што на табла професорката напишала наслов на лекцијата и три точки кои се состојат од по една реченица и уште нешто-70% од која сум ме интересира? нели треба да ја знам полната сума,па да си соберам доволно пари до крајот на годината...зашто учебниците колку и да ги чуваат, листовите се лепени,па при неколку отварања ќе почнат и да паѓаат учебниците можат да бидат ганц нови само ако ги заклучам во шкаф...доколку некој учи од нив а плус се неквалитетно изработени крајниот резултат е јасен,нели? и ај те молам дај ми линк од учебниците за прва година од спортска гимназија...пошто велиш ги има во електронска форма |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ангелина неможат толку многу учебници да се дистрибуираат за толку малку време ќе ги дистрибуираат де леле а ќерка ти нека учи од тетратка и плус ги има учебниците во електронска форма а тоа за 70% и треба затоа што денешниве деца се научени само да се шкрта по книгите немаат што да прават на час и ајдее шкртање па после на одморите ќе се тепаат со книгите итн.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И да не зборуваме во образование за политика оти јас ако почнам да
зборам за политика ќе ми ги испоизбришат постовите модераторите
Важна...ај ако сакаш тркни до форумон политика па таму раскажувај за дострелите и успесите на омилената ти партија... моментално си на пдф-ОБРАЗОВАНИЕ пишувај за учебниците...колку знам,Грујовски и ВМРО не се учебници |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
гледам на маркетиншкава телевизија МТВ реклама на која оди телоп-
бесплатните учебници до 10 септември ќе бидат поделени на секој ученик! погледнувам на денешниот датум 11.септември училиштето на ќерка ми се уште не добило ниту еден учебник професорите веќе предаваат и бараат нормално да се научат лекциите се прашувам...од каде да научат потпишавме некој договор- за оштетувањето на учебниците ќе се наплати 70% од продажната вредност на истиот на крајот од годината а колкава е вредноста на учебникот? ...е тоа никаде не го пишува ваљда во зависност од тоа колку пари ќе им требаат на крај |
||
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако не ги чуваш секако дека ќе се распаднат |
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
боже на Груевски владата не ти се допаѓа? Мали па ти си уште дете не се мешај во политика а татко ти бил многу паметен што гласал за Груевски затоа што вмро-дпмне праи најдобро на државата и е најдобра партија. И да не зборуваме во образование за политика оти јас ако почнам да зборам за политика ќе ми ги испоизбришат постовите модераторите |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
учебнициве, барем овие два што ги добив, личат ко да ќе се распаднат во првото полугодие
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно така, нашите деца во шесто одделение беа уценувани дека мора да ги купат новите учебници кои излегоа на полугодие акои по ништо не се разликуваа од претходните кои веќе ги имавме купено (освен по не-квалитетот).Оваа година повторни истите деца сега седмо одделенци страдаат! До кога?????????? Изменето од Tanjuska - 11.Септември.2009 во 08:42 |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa toa e na Grujo vladata, sami sme si krivi, mislam postarite, nikoj ne go terase tatko mi da glasa za nego... Zlatno Ljupco da bese eeee... Gledas pak dojde do konfuzija, politika i skolo... |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bate site pisuvat u tetratkite ne znam kakvo trpenie imat jas sedam si samo na klupata cekam ucebnici da stignat.
Boze sacuvaj do mene pisuvat li pisuvat stanat posle se znaat jas doma se opravduvam demek tesko mi e bez ucebnik. Vaka sakam da e barem za po nekoja 2ka ke ima. |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |