![]() |
|
Песна што најмногу ја мразите... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Автор | ||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
toj dzuptinot sto ja pee pesnata se vika FAZLIJA
![]() ![]() ![]() ![]() cekaj da ja slusnis pesnata svadba ciganska od fazlija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a milko e DZVER
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jas taa pesna ja pejam ovaa : ej malkata ke ja krakas palkata
![]() ![]() ![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
DenizC ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
|
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Од еден циганин е , мајка ми ме отру со него на КРТ Тв, иде вака песната (еј ја научив не ми се верува
![]() ![]() ...Мало виски, мало кока - кола, добре жене око мога стола, сви гледају и сви ми се дивеееее, шта им могу не знају да живеееее.... А ДЕФИНИТИВНО нај отров песна е Бугарската Химна - МАЛКАТА- од Милко Калајџиев..Е ова е климакс на бугарската креативност... Пред некоја година се возам у такси (ван Скопје,) таксистов сељак, жив пресреќен демек ке ме изненади мене, у стилу и у наше село стигнаа Бугарските Хитовете, спуштил прозори ја рокнал до даска песнава, и на секое свиркање на пејачот и он свиркаше, и окезен демек хит песна ечи од негова кола...бљувотини ![]() Изменето од ACELERA - 19.Септември.2007 во 02:49 |
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Јас не ја мразам музиката... само одбирам што ќе слушам...
за жал, некогаш сме присилени да слушаме и она што не ни се допаѓа
само затоа што некој смета дека се работи за нешто добро...
ве молам како може некој турбо фолкот и слични с***а да ги нарекуваат музика?
![]() |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
ivanco ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
SE SOGLASUVAM SO TEBE
|
||
![]() |
||
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
|
Па во принцип мразам: се од тоше, каролина , маријан , роберт дркаџија билбилов, сите македонски пејачи и пејачки со папагал фризури, мразам се што е од србија и што го викаат музика.
Значи мразам една широка лепеза на песни. |
||
![]() |
||
![]() |
||
BIBE_ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 49 |
|
nemam pesna sto ja mrazam
|
||
![]() |
||
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
|
Inaku ja mrazam onaa METAL muzikata...nemozam da gi slusam, posebn koga ke gi vidam kako se tresat ko od pajak uapani ili od kobila klocnati.
|
||
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
||
![]() |
||
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
|
Ti i JA svjeta dva...taka nesto bese, bezveza pesna...text katastrofa !
|
||
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Циганин је ал најлепши
така нешто се викаше песната...бљувотина |
||
![]() |
||
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
|
sve sto e turbo folk, folk, pop, rap, hip-hop... itn itn
![]() auuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Stvarno se mnogu, iako poveketo se od konkretniot peac ili grupa sto ne gi sakam. Obicno toa se kichovite so koi non-stop ne bombardiraat...pop, turbo folkovi,...
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
cucibuci ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
lele mnogu ima sto gi mrazam
![]() |
||
![]() |
||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
"samo, samo, samo da dozivim to......." sega ne go znam naslovot na pesnata od Stoja
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |