|
Омилен филм |
Внеси реплика | страница <1 56789 23> |
Автор | |
MiroslavG8
Сениор Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imperija na sonceto ....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
setajki po oblacite
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
run lola run
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fracture -Entoni Hopkins
Iluzionist
Ptici
Vrtoglavica
Poraka vo sise
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
viki_bt
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naj omilen film mi e "Pirates of the Carrebean: At world's end!"
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве денес ми текна на еден од омилените - LITTLE MAN TATE (а некој ми помогна да се сетам на насловот) |
|
Дудуловски
Група Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А има и други:
-оригиналниот Кинг Конг од 1933, со Феј Вреј (мојата убедливо најомилена актерка) -Детето (Чарли Чаплин, Џеки Куган) -Повторно мртов (Кенет Брана, Ема Томпсон) -Долорес Клејборн (Кети Бејтс, Џенифер-Џејсон Ли) -МЕШ (Доналд Сатерленд, Елиот Гулд, Том Скерит) -Клут (Џејн Фонда, Доналд Сатерленд) -Булит (Стив Меквин) -Тешки времиња (Чарлс Бронсон, Џемс Кобурн) -Алис Адамс (Кетрин Хепберн, Фред Мекмари) -Сомневање (Кери Грант, Џоан Фонтејн) Режија Хичкок -21 грам (Вотс, Пен, Дел Торо) ........................................... |
|
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|
Дудуловски
Група Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вртоглавица
режија Хичкок улоги Џими Стјуарт и Ким Новак Многу добра мистерија/ драма/ романса Видете ја најавата http://youtube.com/watch?v=trDqSL_RAsY |
|
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam povekje no momentalno mi teknuva na eden "Parfem"-retkost filmot da bide podobar od knigata spored koja e napraven
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
factotum
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има многу добри филмови. Има многу повеќе лоши филмови.
Нема земја за старци, Ќе падне крв (како најнови), Дони Дарко, Добриот Вил Хантинг, Амели Пулен, Американска Убавина, Форест Гамп, Томи, Трите Бои на Кишловски итн итн... се добри филмови... Но, има филмови што успеале да извршат големо влијание на мене кои добиваат екстра поени како добри филмови. Пари и Дневникот на селскиот поп, на Бресон Сатантанго од Тар Барфлај, според сценариото на Буковски и режија на Шредер па дури и Фајт Клаб и слични! |
|
itan14
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Top 1 - Matrix првиот дел
Психолошки трилер - The Game SF - Star Wars Авантура - LOTR трилогијата Комедија - EuroTrip Анимација - The Incredibles, Shrek Action Hero Movie - X-Men првиот дел, SpiderMan трилогијата Kung Fu - Новиот филм на Jackie Chen & Jet Lee - The Forbidden Kingdom |
|
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Летовите кои се Паметат, со Љуба Тадиќ. Дамнешни седумдесети години од минатиот век.
|
|
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade Odat Divite svinji.
|
|
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Asterix i Obelix
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |