|
Невиност до брак |
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Автор | |||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nevinost pred brakot?..NE,blagodaram...(ionaka mi e veke kasno)..ali koga mi mozel da go vratam vremeto nazad..bi stapil mnogu porano vo sex-odnosi
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...nek me kolnat ama prvi gazdi da se...abe...ljubav romantika prvaci asovi nevinost veshtici ova greshka de...nevesti i toa... Изменето од ...Well... - 26.Декември.2007 во 12:17 |
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne gi doveduvaj vo zabluda bre....posle ke te kolnat eeeeeeejjjjjj
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas ne znam kako moze site do tolku da se pravite budali i da glumime masovno ludilo. Kako da ne znaeme sto e arno. Sekoj sto malce pominal vo zivotot i gi videl dvete strani, znae koi se prednostite a koi maanite.
Druga rabota e sto nekoj saka da se teshi, da se pere i da ja vrti vodata na svoja vodenica. |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ami i taka izgleda e so ovie momcive za toa izgleda i ne se zenat |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...tishina bre...hahahahaa...nevina zena da si zemete momci a ne nekoja sto ke ve laze vtor si mi...
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Epa verojatno ke ostanat nezeneti .....tesko deka ke najdat nevina na denesno vreme ...............a plus i sto ke im e takva neiziveana posle ke si imaat problemi vo brakot i von brakot
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a zasto VAS MAZITE ..VE FASCINIRAAT TOLKU MNOGU NEVINI DEVOJKI????DA ZEMETE ZA ZENI................STO MISLITE DEKA TAA NEKOJA NEVINA STO KE JA ZEMETE KE VI BIDE PO VERNA OD DRUGITE ZENI???????............. NEMA VRSKA................ |
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...hihihihiiiii...onadete se deca poshto ima 3 zeni na 1 mashko a koa ke vi zdosadi toa, ozenete nekoja nevina... |
|||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DA TOTALNO SI VO PRAVO . AKO NE VIDIS KAKO E ILI PRONAJDES TOA STE TE INTERESIRA DODEKA SI SLOBODEN STRELEC MISLAM DEKA E MNOGU PO STRASNO DA GO BARAS VO BRAKOT (ILI NADVOR OD NEGO)PODOBRO VINOVNA DO BRAK NEGO LI SOPRUGOT DA NE TI ZNAE KADE SI I SO KOGO SI...
|
|||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NEVINOST DO BRAK.......PA TOA KAJ NAS SEKOGAS SE SVAKA DEKA DEVOJKATA TREBA DA BIDE NEVINA(VO 90% OD SLUCAITE) TAKA DA DA NE SE LAZEME KAKO DEVOJKITE TREBA A MOMCITE .........NEMAVEZA KAJ NIV I NE SE POZNAVA?! ZAKLUCOK "ONADETE" SE DECA DA NE VE JADE MRAKOT.
|
|||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cekajte da gi prasam baba mi i dedo mi |
|||
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da, ama toa ne e pricna so toa da se tesh*te i da se hrabrite
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
така е. само ретко која е невина денес
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |