IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Омилена книга од детството
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Омилена книга од детството

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 19>
Автор
Порака Обратен редослед
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Статус: Офлајн
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 23:34
Skazni od H.K.Andersen. Se otkostiv od placenje koga zabata ja grabna Paleska, pa morase majka mi da mi go procita toj del pobrzo, za da vidam deka ke ostani ziva...

Кон врв
brilliant mind Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2009
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brilliant mind Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 21:56
Vtorata smena:) Ja procitav vo eden zdiv
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 18:53
kolibata na cicko tom mnogu e golema edvaj ja procitav duri 5 strani
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 18:42
xajdi ..mnogu pati ja imam citano.potoa pinokio,volsebnoto samarce........
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 19:34
Pajazinata na Klimentina...Se otepav od placenje koga pajacicata umira..Moite ne mozea da me smirat
Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 19:14

„Шеќерна приказна“ со планините од сладолед, реките од чоколадо....ммммммммголема%20насмевка

Зоки Поки
Василиса прекрасна (исто такасреќа)
Шпански приказни
Петар Пан
Сите бајки што можеа да се прочитаат
покасно
Том Соер
Хаклбери Фин...

Изменето од chuchuliga - 27.Јануари.2009 во 19:17
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 18:56
Originally posted by butterflyM55 butterflyM55 напиша:

Vasilisa prekrasna

леле дааааааааа......
и менеее......
уф колку бев несреќна во тоа време што не сум принцеза.....плачење
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 05:36
Vasilisa prekrasna
Кон врв
vendi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2009
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vendi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 00:51
Марта,Исти очи,Девојките на Марко и Колибата на чичо Том
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 21:56
многу ги сакав книгите од Видое Подгорец...сеуште знам да препрочитам некоја од време на времезадоволство
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 16:46
Zoki Poki da ,no i Kasni Porasni
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 11:57
Zoki Poki
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
^italina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2008
Поени: 144
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ^italina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 11:53
Megu knigite koi gi citav(priznavam mnoooogu citav), Tom Soer-ja procitav 10 pati
A closed mouth catches no flies
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 15:00
Марта, Хајди, Бојан, Двојната Лота, Зоки Поки , Доктор Офболи, Девојките на Марко, Улавите години и др.
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.