This one goes out to the one I love
This one goes out to the one I’ve left behind
A simple prop to occupy my time
This one goes out to Mishell, I mean, the one I love...
|
Најдобра љубовна песна |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
This one goes out to the one I love |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne izlazi vuk iz sume u lov
Ako opasnost primeti Al prevari se pa pobedi strah Kad miris krvi oseti. Slabosti svaki put Tu nema mesta za sve Ne pazis i nema te.. Kad si sa mnom verujem u suprotno Ne smem da se zaljubim u tebe, Kad vek stradam neka bude pametno Sve sto radim radim protiv sebe, Prvi put kad pregjes se u redu je Drugi put si glup ili budala, Ja sam bas takvog cekala. |
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam da ima puno razloga
Da ne budemo skupa ti i ja Previse nas toga razdvaja Mi nismo mi i samo to je istina. Jer ja ne mogu da zivim u lazi Ako to mozes ti samo mi kazi Da mi nismo i da to nije to Ti imas vremena a ja ga ne bi trosio. |
|
Natasa
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
See u on the other side
Voices, a thousand, thousand voices Whispering, the time has passed for choices Golden days are passing over, yeah I cant seem to see you baby Although my eyes are open wide But I know Ill see you once more When I see you, Ill see you on the other side Yes, Ill see you, Ill see you on the other side Leaving, I hate to see you cry Grieving, I hate to say goodbye Dust and ash forever, yeah Though I know we mus be parted As sure as stars are in the sky Im gonna see when it comes to glory And Ill see you, Ill see you on the other side Yes Ill see you, Ill see you on the other side Never thought Id feel like this Strange to be alone, yeah But well be together Carved in stone, carved in stone, carved in stone Hold me, hold me thight, Im falling Far away. distant voices calling Im so cold. I need you darling, yeah I was down, but now Im flying Straight across the great divide I know youre crying, but Ill stop you crying When I see you, I see you on the other side Yes. Ill see you. see you on the othe side Im gonna see you. see you on the other side God knows Ill see you, see you on the other side, yeah Изменето од Natasa - 27.Декември.2007 во 22:22 |
|
I am not young enough to know everything
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao ptica na mom dlanu skakuces,
Priznacu ti zasto volim prolece, Podelicu i ovu noc sa zvezdama, Prekricu te nebom kad budes zaspala. Otopicu ti led sa usana, Dacu sve sto imam za tvoja oka dva, Kao mesec kad proviri iz tvoga dvorista, Obasjacu ti lice kad budes zaspala. Ne znam kako da pobegnem od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela. Kao osmeh letnje noci nestajes, Znam da neces doci al' ipak cekam te, Osetices nocas miris tresanja, Znaces da sam budan kad budes zaspala. |
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne nemoj nemoj otici
Hocu da te gledam ocima pijem Ne nemoj nemoj ostati Izdaleka mogu tugu da krijem. Dusom te diram spustam pogled Neku ti reci da si mi sve Srce mi trne postaje kamen Ponos ti ne dam idi kod nje. Sto sam sama kao stepski vuk Kada dogjem kuci ceka me muk Tebe ona za punim stolom Dal te boli dali zaspis sa bolom. Изменето од Mishell_G - 26.Декември.2007 во 18:47 |
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U libar svojih dugova
Upiši mene Jer odavno te kupujem S onim što si htjela čut' Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pčela u žlici čaja dok drži dah Ja nemam razloga za strah Dajem ti verse i note Sve moje šarene perle na dar Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav I sve ću ti obećati Baš sve što hoćeš Moju kozu, moju kost I lice koje poželiš Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pčela u žlici čaja dok drži dah Ja nemam razloga za strah Dajem ti verse i note Sve moje šarene perle na dar Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav... (dajem ti verse i note) (sve moje šarene perle na dar) Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav Još uvijek mogu... Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav... |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cetiri hladna zida
Jedna odaja Hotel izgubljenih dusa Nokas je moja stanica. Ja sam svome brodu Talas a i vir Daleko od ociju Srce nece naci mir. Ja idem svetla neka ostanu Kroz prozor moje duse Sijake da me nagjes Kada od mene svi odustanu Ti mozes da se vratis tu. Pamet kad se pomeri Nedostaje mi tvoje bliskosti Dogje mi da zgazim sve I da pogjem bilo gde Sa bilo kim, Pamet kad se pomeri Nedostaje mi tvoje bliskosti Moje lice gubi boju Kao so u moru Od tvoje neznosti.. Изменето од Mishell_G - 25.Декември.2007 во 17:34 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlutaš ponekad i sanjam sam. Priznajem, ne ide, ali pokušavam. I uvek dođe d-moll. Spusti se k'o lopov po žicama, ruke mi napuni tvojim sitnicama i teško prođe sve to. Jedan d-moll me dobije kako odeš ti. U sobi je. Glupi d-moll uvek sazna kad je to. Uhvati me čvrsto i ne popušta. Lud je za tišinom, to ne propušta. Vodi me u svoj plavičasti dom. Jedan d-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali. Nije to, šta je tuga za d-moll? Ponekad te nema i sasvim sam izmišljam način da malo smuvam dan, ali je lukav d-moll. Pusti da se svetla svud priguše, sačeka poslednje zvezde namiguše - vuče mi rukav: "Idemo!" Plaši me on, gde si ti? Hiljadu se stvari moglo desiti... Glupi d-moll, za kim tuguje svu noć. Uzme me u svoju tamnu kočiju. Nebo primi boju tvojih očiju. Znam taj put, to je prečica za bol. Jedan d-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali. Nije to, šta je tuga za d-moll? Ostala je knjiga sa par nepročitanih strana i neke stvarčice od herendi porcelana. I jedan pulover u kom si bila... I ostala je ploča "Best of Ru Cooder" i fina mala plava kutijica za puder i ja sam te ostao željan, dok me bude moja mila... |
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GRAVITY, is NOT REASON why people FALL in LOVE
Изменето од anastea - 05.Август.2008 во 16:34 |
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti samo budi dovoljno daleko
za mene postoji drugi neko cije ce reci manje da bole cije ce ruke lepše da vole Ti samo budi tamna sena za mene stižu lepša vremena ulice nove nova lica i jedno nebo prepuno ptica Ti samo budi suncu trag Još ce mi neko biti drag Još cu sa nekim naci srecu Nikad te više voleti necu Nekom ceš biti dobra žena odana verna i poštena sve nek' ti bude drugi neko ti samo budi dovoljno daleko |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KERBER
lirika-Nikola Chuturilo(Riblja Chorba) Još samo ovu noć mi daj Odlazi noć, voze tramvaji poslednju partiju nestajem, nosi me vetar k'o zgaženu hartiju. Odlazi noć, plašljive oči, sanjivo pitanje. Sačekaj da rasanim reči, sačekaj svitanje. Jednom kad noć probudi te kad ne bude važno k'o pre priseti se barem na tren, jednom kad ne bude me. Refren: Hej, još samo ovu noć mi daj, ne tre*am više, hej i biće dovoljno za kraj. 2x Umire noć poslednju zvezdu skrivaju oblaci ne plaši se, jednom kad snove probude koraci Jednom kad noć probudi te kad ne bude vazno k'o pre priseti se makar na tren , jednom kad ne bude me. Изменето од ...Well... - 22.Декември.2007 во 05:57 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дефинитивно soulmate од natasa bedingfield
но за мене тука е и 4 in the morning gwen stefani All I wanted was to know I'm safe Don't want to lose the love I've found Remember when you said that you would change Don't let me down It's not fair how you are I can't be complete, can you give me more? & all I know is You got to give me everything & nothing less исто така и lithium evanescence Come to bed, don't make me sleep alone. Couldn't hide the emptiness, you let it show. Never wanted it to be so cold. Just didn't drink enough to say you love me. Darling, I forgive you after all. Anything is better than to be alone. And in the end I guess I had to fall. Always find my place among the ashes. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |