![]() |
|
"ЈАС " во сексот... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Автор | |||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Пример : тој сака орален а таа не и ??
запостаен не ти се осполнила желбата кој ја сакаш а сепак си со девојката у врска се друго е ок но.... И ?? |
|||
![]() |
|||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
||
според мене, само ако си аутсајдер у ситуацијата, па си наишол на премија, само во тој случај ќе се осеќаш запоставено... Се друго ни под разно не се толкува како запставеност... |
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
kazav jas vo nekolku strani sega ako mislis detalno i iskreno ne ni ocekuvaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
listaj nazad pa ke znaes...... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
||
Da sum bil bas takov, a kakva si ti sexy, aj da ne zabeguvame od temata so nepotrebni komentari.
Kakva si ti vo sexot
|
|||
![]() |
|||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
||
Prav ljubovnik ![]() |
|||
Just love
|
|||
![]() |
|||
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
||
i jas uzivam vo sexsot i uzivam koga partnerot ke zadovolam do besvest
![]() |
|||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|||
![]() |
|||
||
Da, sekako deka mi pruzila, no sepak jas zboram za mene
![]() Probuvam da napravam se sto mozam, a se nadevam i ona
Pozdrav
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Uzivam i se posvetuvam na devojkata vo celost.
Probuvam dvete strani da bidat zadovolni :)
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Луге вие пај забегавате со што и како треба , темава не е тоа!!!
![]() значи дали сте биле во вакава ситуација и што сте направиле???? |
|||
![]() |
|||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
||
|
|||
speed
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |