![]() |
|
Струмички карневал |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | ||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bravo Blaska me raduva sto ti se dopaga Strumica.
Kazi mi sto mislis za lugeto , gostoprimlivi li se kako se odnesuvaat so Prilepcani |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Нема споредба...Прилеп си го носам во срцево
![]() година не отидов на карневалот
![]() особено местото што го спомнав...последниве месеци бев
чест посетител таму....
![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Малееееее...Убавине това карневало у Струмца...Сичките шаренки, накитенки...Като зумнулето у парко...
Мајсторе станаа струмчането за чинувајне церемонии... Секоја година се кандисувам да отидам, ама секогаш нешто ќе ме спречи. ![]() Ај, догодина... ![]() Изменето од majstorce62 - 13.Март.2008 во 12:19 |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Abe ajde so Fuare ke se pozdravuvas , sigurno si imal popametna rabota. kako si pomina i kako ti se dopadna Strumica , eve vo sporedba so Prilep i Prilepskiot karneval na pr. Изменето од kultuzin - 13.Март.2008 во 11:50 |
||
![]() |
||
|
И јас...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A ti? |
||
![]() |
||
|
Поздрав до Струмичани
п.с. ... Селект...една од најдобрите дискотеки во земјава
моментално...одлична забава...таму беше и Фуере.........
|
||
![]() |
||
|
MISLAM DEKA SO OVA SE E KAZANO:
Најдобар во Европа, вака го оценија Карневалот во Европската карневалска асоцијација. „Она што го гледам јас оваа година е фантастично, вашиот Карневал во Струмица е најдобар во Европа и има многу народ, се е многу спонтано“, вели Фердинанд Вандер Крон, претседател на Европска карневалска федерација. Preku 40.000 posetiteli, i preku 3.000 maskirani |
||
![]() |
||
marijastrumica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
male kolku me maka so ne si beh doma
de ima li nekoj oste sliki da puste i nie da vidame so sme daleko male ke si umram od maka ka gi gledam tie slikite mi se place pravo eeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marijastrumica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
male kolko me maka so ne si beh doma za karnevalo i so oti go gledah preku internet ne e tva tva kujznaa kolku e bilo jako aj pozdrav do site strumicani sigurno saa site spijat snosti e bilo nogo jako pozdrav od london
|
||
![]() |
||
|
Ne me razocaruvaj. |
||
![]() |
||
|
Sum bil na poveke Karnevali vo nasata zemja i nadvor megutoa kako Strumickiot nema.
Se e polno, zamislete koga vo grad od 40.000 Ziteli ke dojdat 50.000 gosti sto se slucuva, atmosverata e nezaboravna i nemoze so nisto da se sporedi. Zatoa palete tockovite i pravec Strumica na dobra zurka do sabajle, mislam deka zakonite za zatvaranje na diskotekite vo 4 nevazat vecerva. Barem taka bese pred tri godini. P.S. I pisete kako ste si pominale . Изменето од kultuzin - 11.Март.2008 во 13:21 |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
се надевам ке одлучат до 3 саат дали ке одиме
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
Ќе дојдеме...
![]() ќе се покажете како добри домаќини...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |