|
Стручни прашања |
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Автор | ||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e.......konk*rencija pred kontajner !!! |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Normalno deka ne gi sakaat ...koga im se mesaat vo jadenjeto
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova i jas go imam primeteno.. Voopsto koga ke pomine nekoj rom po mojata ulica site kucinja se mrdnuvaat od laenje... Vo princip Labradorot e strasno miroljubivo kuce, i sovrseno se vklopuva so sekoj covek, no ne i so romite.. Tea ednostavno nemozam da ja smiram koga proagja nekoj rom.. ama zborime samo kaj mazi ili zeni vo sredna zrelost.. kaj mladi lugje toa ne e slucaj... A vidi rom, mislam deka e vo sostojba da go iskine povodnikot za da mu se pusti... Cudno odnesuvanje posebno za tea.. bidejki taa e na site milenice... ja sakaat site kaj mene na ulica.. nemozam da ja prosetam kako sto treba, a da ne izripaat site deca da ja galat. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa koa ne ti teknuva deka nekoj redovno te cita
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле каква си Material girl . како Мадона на времето, ма
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj sea za blagodarnost da vidam nekoe tvoe ponovo delo vo umetnost
|
||
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам за одговорот, мила моја докторке и психијатарке
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zaprezna kola laat po konjot I veruvaj, ne laat samo po cigani...taka se pogodilo
Normalno e, koga mackata e emotivno vrzana za svojata gazdarica Ako te tesi -mojata mi spie na pernica dodeka me nema, a veke vo 5 za 3 se mesti do prozor i ceka da dojdam vo 3 |
||
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мојата мачка ме испраќа 50 метри од дома и како што се оддалечуваме така се` погласно и панично мјаука, како да се лути или плаши што одам некаде. Има 3 години. Не знам друг кој имал ваков „проблем“ па ме интересира дали е таквото однесување нормално.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нешто да прашам можеби малку необично ама верувам сите сме го забележале.
Имено, кога ќе помине Циган да не речам Ром било со точак било со онаа запрежна кола, кучињата лаат како ненормални, а сум забележала дека тоа не се случува кога на точак ќе мине нером. Озбилно прашувам, зошто? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Druze Laki bu.. pa ne se vakcinira od svinski grip i ne pravi abdomenalno eho i celosen pregled na hormonite pa da kosta seto toa tolku mnogu... Celosen pregled kaj veterinar iznesuva 450 den. so zemanje brisevi od sekade, zemanje krv i primerok na vlaknoto, a vakcinata za mace kosta 250 den.... revakcina na 3 meseci isto tolku kosta.... Mislam aj sea moze e taka kako sto kazuvas, no jas sum odgleduvac na kucinja pa valjda imam dosta vreme pominato po veterinari so kuckava moja..... Na kuckata moja maticen veterinar i e Dr. Natalija Naletoski... mislam zenata do sega maks. korektno se odnesuvala kon kuckata, i fala bogu do sega nisto i se nema deseno.. a i voedno e so pristojni ceni... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
lukka
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sweet angel, Moze da dobiete informacii i na ovaa web strana www.zoovet.com.mk |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
komplet so vakcina i apcinja za glisti ...vo veterinaren institut ke te cini 2500 denari...i revakcina po tri meseci uste 600 den |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemam:(
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |