IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Најдобра телевизија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најдобра телевизија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 21>
Прашање: Najdobra televizija e
Одговор Гласови Статистика
365 [26,84%]
54 [3,97%]
28 [2,06%]
363 [26,69%]
118 [8,68%]
131 [9,63%]
301 [22,13%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
DiamondGirl95 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DiamondGirl95 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 23:15
fox,fox life,national geographic i history channel
najvise mrzim pink i pink familly
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 11:54
K - 15 music TV

Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 11:21
ја нема сител во анкетаваизненадување
ајде барем македонска тв ја имасреќа
гласам за неа
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2009 во 12:32
канал 5 и наша тв ......... кога сакам да се почувствувам паметен и важен .......... ги гледам миленко и јанко и си велам “ ех бре маршале , колку си умен ...... што кретени имало по веков , па то чудо едно “  задоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2009 во 12:30
....jas ,..barem,...ne gi ni gledam!,..a i zabranuvam doma da gi glerdaat,..osobeno,..A0...taa mi e ..epten antipatichna!...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2009 во 11:50
па доколку дозволат да се гледаат туѓи тв програми , кој ќе ги гледа овие нашиве збунетост ........... НИКОЈ смеење
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2009 во 11:24
shto vredi...koga i nea ja ukinaa!лутина...mameto nivno...poradi avtorski prava!?збунетост....a shto sakaat ...samo da go "kastrat" "drvoto"....a, ich da ne mrdnat  so.......za da bide zadovolno i toa....лутина
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2009 во 17:31
Нова Тв ......... онаа хрватската ........
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2009 во 18:03
И мене Канал 5 во последно време ми нуди подобра програма од А1...
Особено How I Met Your Mother е закон! :)
Кон врв
Dorian_22 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Декември.2007
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dorian_22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2009 во 15:18
До скоро беше А1. Од сега натаму, Канал 5.
Кон врв
Ален Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2008
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ален Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2009 во 23:01
Гласав за А1... а македонски телевизија прва..
мене воопшто не ми се свиѓа...
нема ништо интересно
Кон врв
benbog Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Јули.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај benbog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 10:24
PLANETA E NAI DOBRA TV
Кон врв
Предраг Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Предраг Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2009 во 01:07
Хех,HTV2 беше најгледана кај нас...затоа ја укинаа сељацине од телекабел ...HTV 2 и NOVA се најдобри според мене.
Кон врв
marija-92 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јули.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marija-92 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2009 во 19:00
A1 + Kanal5
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.