|
Стриптиз - хоби или..? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj striptis ,pa i hobi,,,,
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a vidi gi paparaci od stranu.....
golem nastan... devojka igra na sipku...\
toj mora da se obelezi
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da se znea deka e i na sipka a ne samo megju tetoviraci...
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More toa ne e rabota a i ako e e gnasna !! Da se cepatis pred site ...
ali i ne e seko pak parce gnasno zatoa moze za zabava da e nesto vaka ...
Martooo da ne kazes losa sum
Изменето од SeXY - 14.Јануари.2007 во 22:24 |
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srce, koga nesto ti e hobi, ti ne biras mesto i vreme za da si gi zadovolis potrebite so realiziranje na toa hobi. ne e bitno dali e vo domasni uslovi, ili pak toa si go zemale kako zivotna profesija...
pozdrav od mene....
long time no see.....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehe okzzz ali ova e u domasni uslovi pa noramlno i ja ne sum sekad u forma ili ednostavno nabrzinka se se desava bez prdhodni potpaluvanja
ali jas zboram za onaka ko rabota nekoi sto si go tretiraat
a ne u domasni uslovi i vecerni aktivnosti....
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto be srce nezamislivo? pa i ja sum dete....
ako sum buce...
ama slatko sum
a koga sakam i seksi sum
pa si igram striptiz
ama toa reeeeeeeeeeeetko
ne deka ne se cuvstvuvam seksi
tuku deka ne sum bila dovlno raspolozena vo momentot
ili sum preminala vednas na druga rabota
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=buceslatko]ja striptizot go svacam kako satisfakcija i zadovolstvo koe sto edniot partner mu go pruza na drugiot....
ova ako mu priredues na decko ti (auuups da ne nepomenyvaaaam) a kako rabota e nezamislivo
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja striptizot go svacam kako satisfakcija i zadovolstvo koe sto edniot partner mu go pruza na drugiot....
aa zasto da ne bide temata, striptiz, zadovolstvo ili tepanje dosada
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не го прават сиет од мерак, можда најпрвин да но после може и да се принудени!!! Е сеа се сложувам дека може да се смета за хоби од аспект дека работа е онаа што можеш долго време да ја работиш ( си пријавен ,поштено се по ред ) а стриптизетите и незнам баш дали го имаат тој третман ! Е сега ок има и такави кои имале среќа па имаат добар третман но затоа па некои се... Сепак далеку од тоа дека ова може да е професија ипак професијата е нешто кое е за до крај на работен век а ова е само до тогаш до кога си привлечен!!
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак хобито се прави од мерак а можеби и стриптизетите се мераклики па може да се каже дека е хоби
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sexy be??? oladi malku
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од SeXY - 20.Декември.2006 во 16:16 |
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sexy...ne tropajgluposti kako nemozat da najdat???mozat kelenerki da bidat primer....taka???to ti se licnosti so sakat na lesen nacin daprat pari i koj so nemat nikakva pocit kon samite sebesi...kraj sojma tuka profesija hoby...hoby???? demek na nekoja hoby mi e da igra na sipka a???
|
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |