|
Љубов или кариера ? |
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Автор | |
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kariera
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I dvete raboti se isto bitni za edna licnost da bide kompletna.Znaci vnimanieto treba da bide celosno posveteno na karierata koja nosi perspektiva i podobra idnina i na ljubovta koja znaci siguren zivot...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Realiziran vo kariera,a ne realiziran na ljuboven plan....ne e toa toa,celo e koga ima sve!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene zenata e kariera sama po sebe...da me postavi za direktor da upravuvam so nea kako umeam
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislis i da te saka i da ima uspesna kariera? moze,moze...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa moze i dvete ...dve vo edno
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene ona sto ke ostane
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
погубно за тие кои сакаат маж со кариера и истоврмено да имаат сопственички права врз него ................
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу жени сакаат маж со кариера и само нив да ги сака, занемарувајќи го фактот дека и други жени сакаат таков
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога би имала таква можност, би го спакувала во куфер со мене
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без ЉУБОВ нема КАРИЕРА! |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luge,naiskreno...spored mene najbitna e karierata,ljubov deneska ne postoi ,ljubovta e imaginacija...Za da se narece ljubov treba tolku mnooogu da bide sovrsena, a za zal sovrsenstva ne postojat..Ne vredi poradi nekoj da bides prost,neobrazovan,bez pari,ili obicen covek...Treba sekoj da se potrudi da se obrazova,da se probie vo rabotata,da bide nezavisen-a ljubovta e za na kraj...dokolku ja ima
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ako ljubovta e soodvetna nasocena kon jaka licnost......
togas i karierata sekundarno e tuka...... a vaka prirodno do kariera malku morgen...... prasanje gazeto kolku ke se ispoti do karierata i dali ke se uspee vo toa..... ako bas sakate da znaete..... |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kariera definitivno....
Ljubovta avtomatski doagja posle toa....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |