![]() |
|
ПМС - Пред менструален синдром |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne ste svesni...shto bi dala sega za eden PMS...celo bogatstvo
![]() ![]() Изменето од mamma - 22.Април.2008 во 10:41 |
||
![]() |
||
ZVEZDA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Vo tie denovi jadam mnogu blago. i me nervira se okolu mene.
|
||
![]() |
||
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
|
dobro e sto ste ja napravile ovaa tema sega gi citav prethodnite komentari sto ste gi pisuvale i gledam deka stvarno e dobra temata za da mozeme da si pomogneme
|
||
mnjkl |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Mila,drago mi e sto barem tebe uspeav da te nasmeam ![]() Na moive bivsi ne im bese tolku smesno ![]() ![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
bidete srekni sho ste zivi i zdravi(i mladi), klimakterium ne e ubava rabota.
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
da ![]() ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Ma OK e е се тоа, сите сме во иста каша.
А мојот следен беше до Контеса-но и до сите заинтересирани ![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Mila maria magdalena,mislam deka postot na IQ bese reakcija na mojot post!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
![]() Инаку, ова не го наведов, одредени контрацептиви имаат поволно дејство врз самиот ПМС како и врз Пременструал Дисфорик Дисордер, бидејќи ги балансираат хормоните и нема такви нагли скокови и падови на расположението,емоциите се стабилни цел циклус. Тука предничи Јасмин, но и Цилест се добри. Па сеа....тоа е. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
IQ што е старшна работа, ПМС сам по себе или мислиш на она што го постирав погоре за Пременструал Дисфорик Дисордер? Ако мислиш на второво,па да, на извесен начин е страшно, како за “страдалникот“ така и за неговата околина. Инаку е често... Спас? Климактериум ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Vo PMS imam gooolem apetit,na nisto konkretno-se' mi se jade,nervozna sum prilicno,vo eden moment sakam da se guskam a veke vo sledniot ne sakam da me dopiraat.
Pred nekolku godini na bivsiot mu udriv shamar vo sred kafic zatoa sto me dopirase za nogata,a poslednoit pat raskinav so decko mi zatoa sto "ne mozev da go gledam veke"!Toa e! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
e togas koga imam pms begaj od mene........mozam vo rok od edna minuta da smenam 5 razlicni raspolozenija,ne sakam da se pogledanm vo ogledalo, se mrazam sebe si i site okolu mene,placam na raklami,mi se jade de blago ,de soleno,de kiselo.........uzas.......
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |