![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 15> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Е, акција-рекација де ... така рекол чичко Њутн... што да праиме... се влијае на се... па така и Форум на мене, ама и ја на него .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...nekako pocesto imam bolki vo vratot
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
....neeee
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Да ,влијаеше и сеуште влијае......се научив во кратки реченици да казам што мислам,запознав многу луѓе ,не лично, кои ги читам и почитувам .....навистина се прекрасни, во секој случај се трудам да го ‘‘извлечам‘‘ нај позитивното од овој форум.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Indirektno, DA, zashto vlijaeshe na nekoj moj mnogu blizok!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опасно...опасно
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
jako
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
slabo
|
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
oooo,i te kako samo mi e zal sto nemam tolku vreme
kolku sto sakam da visam na forum
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...da vo pozitivna smisla, posho se dokaza deka, na drugite nekoi forumi ne site, se govnari teshki, nemaat pojma od druzenje, sloboda na izrazuvanjeto i plus se plashat od mnogu harizmatichni chlenoi, ne deka ne bev slushnal za toa i prethodno ama sakav da gi ispitam takvite muabeti i se pokaza tochno toa, a se pojavi fraer na forum tamu odma ripaat forumskite pesoi i mestat za banoi...k*rtoni zivi...
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Имам дијагноза форумитис.. и тоа хроничен...
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...ushte vlijae...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ne e loso po odreden period pominat ama na bilo koj FORUM,da se pojde na ...detoksikacija!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ДААААА:
МИ СЕ ЗГОЛЕМИ ДИОПТРИЈАТА, МИ ПАДНАА ЗАБИТЕ, ГО ЗАБОРАВИВ И ТОА ШТО ГО ЗНАЕВ А ВЕЌЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕШТО И ВООПШТО ЗНАЕВ, МЕ ОСТАВИ ЖЕНАТА МЕ ОТКАЧИЈА ПРИЈАТЕЛИТЕ, „А ЈА САМ И ДАЉЕ ОНА ИСТА БУДАЛА“ |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |