|
Буце или слим???? |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum bila na dieta posto sum so site proporcii znacoi 180 sum visoka i imam59 kg! ali za da ostanam vakva ne jadam blago i piti kaloricni raboti(osven za praznici i godisnini od tetovazi i pirsovi,sto bi se reklo proslavi ) so drustvo!! Tesko e dasi na dieta ne moze nikoj da me ubedi so demant na toa!!
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa nedaj boze da imas potreba za toa...
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum bila na dieta nikogash,fala bogu ne sum imala potreba da vodam borba so kilogramite ama imam rezim na ishrana,koj go sledam sekoj den i mnogu vnimavam sto jadam,sakam zdrava ishrana, mislam deka nacinot na ishrana najmnogu vlijae na zdravjeto
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno, ja vise ne se zamaram.... ja sum si dobra sama na sebe... malce me umira profesorot po fizicko... ali ja samo go turam na ignor i si teram po moe.... najiskreno.... |
|
Read an cry!!!!!
|
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site nekogas vo zivotot sme bile na dieta... ama vi teknalo li nekogas da se otkazete od borbata so kilogramite i da bidete onakvi kakvi sto prirodata ve odredila da bidete......
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |