IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Буце или слим????
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Буце или слим????

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 567
Автор
Порака Обратен редослед
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 01:18
ne sum bila na dieta posto sum so site proporcii znacoi 180 sum visoka i imam59 kg! ali za da ostanam vakva ne jadam blago i piti  kaloricni raboti(osven za praznici i godisnini od tetovazi i pirsovi,sto bi se reklo  proslavi ) so drustvo!! Tesko e dasi na dieta ne moze nikoj da me ubedi so demant na toa!!
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 01:14
epa nedaj boze da imas potreba za toa...
Read an cry!!!!!
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 04:01
Ne sum bila na dieta nikogash,fala bogu ne sum imala potreba da vodam borba so kilogramite ama imam rezim na ishrana,koj go sledam sekoj den i mnogu vnimavam sto jadam,sakam zdrava ishrana, mislam deka nacinot na ishrana najmnogu vlijae na zdravjeto
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 03:55

iskreno, ja vise ne se zamaram....

ja sum si dobra sama na sebe...

malce me umira profesorot po fizicko...

ali ja samo go turam na ignor

i si teram po moe....

najiskreno....

TongueTongueTongueTongue

Read an cry!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 03:54
site nekogas vo zivotot sme bile na dieta... ama vi teknalo li nekogas da se otkazete od borbata so kilogramite i da bidete onakvi kakvi sto prirodata ve odredila da bidete......

Big%20smile           Wink                 Tongue              Smile              LOL             Embarrassed              Clap
Read an cry!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 567
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.