|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВИЦ НЕМА ВРСКУ....
АМА ПОМЕШАМ НЕКОЈСИ ДИЈАЛЕКТ ... |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e za vicot...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do kumanovci i kumanovke
|
|
bijonsemadona
Нов член Регистриран: 25.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas pak poznavam eden.......upssss .......znam eden vic za kumanovki.........dve kumanovke......edna se zali na druga ...... da vidis mori jucera sto mi dojde lopov pred kucu ?
..I? TI SO NAPRAJ MOR .......ja sade sedu i kjutu ...... .........taj ga otvori bre gjamot i vleguj uvnatre !!!... A TI SO MOR ??........ja sade sedu i kjutu ............ otide tuje pa tuje i mi uleze bre pod jorgan.............. A TI SO NAPRAJ MOR? ............ ja sade sedu i kjutu .................i mi gi soblekuje bre gastite i mi go stavuje od pozadi .......... A TI MOR SO ?? .......ja sade sedu i kjutu.......i posle kogaj ja zavrse tuju rabotu izleze pak od gjamot......... A TI SO NAPRAJ MOR? ..........e ja togaj ga pljuju PUUUUUU sram te bilo takoj mu rekov ......... |
|
nikola_HM
Група Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas iskreno samo enigma ja poznavam od kumanovo i mozam da kazam deka e prekrasna osoba enigma posle ke mi platis za ubavite zborovi
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav i do tebe maria-magdalena
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав до највеселите и најшармантни луѓе во цела македонија, ги обожавам Кумановци. Доста ми е само малку да слушнам од дијалектот и паѓам у делириум...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav kumanovci,moi dragi sogragjani srekjna i beriketna nova godina,i neka svi zelje vi bidev stvarnost,neka ve sledi zdravje,ljubav i srekja
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕКА СВАК Д`Н У НОВУ ГОДИНУ ВИ ДОНЕСЕ НОВ ПРЕДИЗВИК, НОВ УСПЕХ И НОВО ЗАДОВОЉСТВО. СРЕЌНА 2009-ТА! КУМАНОВЦИ И КУМАНОВКЕ |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде нека е све најубаво у Нову Годину - свите жеље да ви се испунив и големи големи големи да раснете
|
|
blogkumanovac
Нов член Регистриран: 03.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќна Нова 2009 многу здравје, среќа и успеси!
Сите желби да Ви се исполнат во првите 3 месеци, па до крајот на животот да си уживате. Тимот на www.kumanovac.com |
|
blogkumanovac
Нов член Регистриран: 03.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакате да дознаете за Куманово, кумановци и кумановке, ако сакате да научите КУМАНОВСКИ, ако сакате да се насмеете треба да гу посетите веб страну www.kumanovac.com !!! Тамо Кумановац и Кумановка си пишуев как'в смо ми тој народ. Може и читатели да пишуев пошто недеља е д'н за њини писма. Поздрав Кумановац! |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАКВИ СМО ТАКВИ СМО!!!
ЕДНИ И ЕДИНИ, ПО СВЕ...... КОЈ НЕ РАЗБИРА, АЛАЛ МУ ВЕРА..... КОЈ НЕ, НЕКА НАУЧИ, НЕМА ДА ПОГРЕШИ!!! А ДА ИМАМО ТЕМПЕРАМЕНТ, ИМАМО И ТОЈ КАКО, И КУМАНОВКЕ И КУМЕНОВЦИ!!! КОЈ НЕ БИЈА У НАШ ГРАД, НЕКА ДОЈДЕ НА ТУМБУ, НЕКА ПРОШЕТА КУДЕ "НОВИ" ЧЕТИРИ БАНДЕРЕ, ПА ДА ВИДИ КОЛКО НАРОД ШЕТА И ТРОШИ, А СВИ ВИКАВ НЕМА РАБОТА, НЕМА ПАРЕ... А ДА ИМА УБАВИ ДЕВОЈКЕ ИМА ИМА ДА, АМА И НАШИ КУМАНОВСКИ БЕЌАРИ СУ НАЈУБАВИ У МАКЕДОНИЈУ!!! |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da, najubavite devojki se od Kumanovo
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |