IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Кое е најмоќното оружје на жените
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кое е најмоќното оружје на жените

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 39>
Автор
Порака Обратен редослед
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2010 во 14:03
А за какво плачење станува збор? Цимолење, шмрчкање со носот, џиткање на кревет и да преташ со нозете, бришеш очите на суво внимателно за да не си ја расипеш шминкатазбунетостзбунетостзбунетост
Се правиш тажна со денови за на крај пастувот да попушти оти не може да те гледа таква....
работава е активирај го својот актерски талент за кој не си свесна дека го имаш.голема%20насмевка
Може ова пали кај одреден број на мажи ама мене вакви тактики ми се ниски и излишни некако. Се извинувам до сите кои ја применуваат, веројатно е успешна.

Изменето од Glenn - 12.Октомври.2010 во 14:05
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
valentina-pp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Октомври.2009
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valentina-pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2010 во 14:02
da places i da zirkas odvreme navreme da vidis kako deluva hahaahhaa poz!
pa posle muci,cuci i aj se stori rabotata pobedata e tvoja hahaha
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2010 во 13:48
Originally posted by Glenn Glenn напиша:

Јас па мислев дека мажите не можат да поднесат патетични жени, а тоа плачењето да ти било моќно оружјезбунетост
Не сум знаела, може треба да пробам.плазење
Сепак мораш да знаеш и да плачиш.... не само крокодилски да рониш солзи... намигнување
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2010 во 13:42
Јас па мислев дека мажите не можат да поднесат патетични жени, а тоа плачењето да ти било моќно оружјезбунетост
Не сум знаела, може треба да пробам.плазење
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2010 во 13:34
Originally posted by valentina-pp valentina-pp напиша:

od moj aspekt najmokno oruzje na zenata e placenjeto,ubavo dekolte i uste poubavo megunozje.
  хммм.... тоа за некоја што сака мене да ме напаѓа... е на тоа стално попуштамсреќа
Кон врв
valentina-pp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Октомври.2009
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valentina-pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2010 во 06:52
od moj aspekt najmokno oruzje na zenata e placenjeto,ubavo dekolte i uste poubavo megunozje.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2010 во 19:18
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2010 во 17:31
navednete se i ...pogledajte shto imate megju nozete,...

...ili ...opipajte!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2010 во 17:22
PAMET......PAMETNA zena znae i umee SVEда
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2010 во 12:04
Калашников.
Упс, грешка -задник, гради, осмех, шарм.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2010 во 11:23
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

Тема: Кое е најмоќното оружје на жените?

Slabosta na mazite kon zenite...

Incredible Blue
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2009 во 23:56
Pametot .... Umna zena znae koga, kako, so kogo, zosto ......
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2009 во 20:26
хм...ги има повеќе...не би да се расфрлам со  оружја вака јавно...трепкање

Изменето од Andjelina - 07.Ноември.2009 во 20:29
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2009 во 20:13
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

Тема: Кое е најмоќното оружје на жените?

Slabosta na mazite kon zenite...

Моќта да ја пронајде слабоста кај мажот
Ако тоа не го може жената,тогаш не успева да игра со него
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.