|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Автор | |||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne moza misli deka ne se blamira od kaj znaes na tie postovi sigurno si e gord na taa ta2oo?
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За мене е дете него нема смисла се бламира повеке
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa moze ne e dete pa i ti ne go bediraj do tooolu
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Му фале на дететоАло види овде што пишува дете
Изменето од Boogie - 28.Септември.2006 во 00:05 |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lelelelee sto sakas pa sea da kazes ti??
|
|||
savage
Нов член Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bata eve edna slika mislam deka ja znaes si ja videl.e taka raboti nasiot profesionalec hahahahh |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Битно да е тетовирана нели
|
|||
bata018
Нов член Регистриран: 27.Септември.2006 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
izvini decko da nisi ti tetovirao ovu tetu kao sto si pricao po srbiji da si radeo neke radove po srbiji ako jesi mnogo je dobro
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nemoj da ne te karaat sto sam si se falis?
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И повторно Македонија
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе не не интересира кој лаже а кој не ја и ти си правевме муабет без врска и ја само ти покажав без некоја намера спрема Ѓоко мислам дека и претходно коментиравме но видиш како он несака да си признае туку сега на сето тоа што згрешил на мене ми наоѓа грешки а знае дека неможе никако да ја стигне мојата 16год работа бидејки се што се учи се учи уз работа но се надевам дека ке го свати тоа за неколку години и ке види дека од критики се учи а не навредува
|
|||
mystery
Нов член Регистриран: 23.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da bideme realni od celava situacija za da e zaebana tetovazata e zaebana a za razlika vo volkot i tigarot mislam deka nema sumlja koi se podobri.
kaza deckoto deka e zgresena i kaza koi se pricinite za toa (ne se srami )respect za nego
a deckoto igire sto ja ima tetovazata ke ti kazam da znaes deka laze poveke i od cela Sutka
pozdrav
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe Bone koj saka neka ne zeme ebve i jas bi dosla da me naucat
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke da e inat deckoto
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |