![]() |
|
Многу рокери и металци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Автор | |
andr0id ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
carnation, e na ke vidis ko ke pojdam vo 131 pa ke vidis poslem so ke se desi
![]() |
|
when you dream, there are no rules.people can fly,anything can happen
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
more kiko ako ne se razbiras od ta muzika poubo kjuti si more
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
andr0id ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
sto e mnogu mnogu e...awe zemi slusaj si chillout a ne ke se dereme na mikrofon kao nenormalni i ke tresime kosi auuuu
|
|
when you dream, there are no rules.people can fly,anything can happen
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
HA<HA<HA definitivno tie lazni rokeri i metalci gi ima premnogu na svetot!
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
У моментото кога цуриве почнаа о рок да се палат тука дојдоа позерите-то ето.
Ама подобро рокери да бидат него кремци у државава |
|
![]() |
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
![]() |
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
|
rebel kid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
thats right:D
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
abe kakvo znacenje....koj sto saka neka prai,koj kako saka neka se oblaka,sto saka neka slusa......site si terame ko so sakame
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
rebel kid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
:))) da.znam smesni se.ne vikam ne,ama tolku golemo znacenje da im se dava?:D i marinka fala:D
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ne im se zamaram,smesni mi se
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
|
a so se zamarate tolku so niv?neli e niven zivot toa,so qr ve boli dali se pozeri,pozerki???????neli treba da gleate malce za sebe?a da,me nerviraat metalci,raperi i so i da e,koa gi znaat samo slayer,kreator,iron maiden ova za metalcite i eminem,50 cent,dmx za raperite.zoso ne pobarate vnatre malce u muzikata?mislam ima i drugi grupi,neli?i ima mn bolje od tie:D
|
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
metalci, ali po potreba;inace u slobodno vreme vreme turbo folkeri.takvi gi ima so lopata da gi rines,i pak da se sopnuvas od niv.
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
|
gothic666 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
ma daj ne se zamarajte ne vredi
bas mi e interesno so takvite "jaki metalci" barem ima kogo da zaebavam :)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |