IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за ЦЕЦА?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за ЦЕЦА?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 50>
Автор
Порака Обратен редослед
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Статус: Офлајн
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2010 во 15:17
Што не прашате што мислам за Симон Трпчевски, Павароти,Битлси ...Трла баба лан.Колку повеќе се остава на страна врвното толку повеќе кич.
Кон врв
Go4eto Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Go4eto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2010 во 17:48
Uspesna zena, odlicna vo ona sto go raboti, dobra kariera, slava, elegancija, vistinska dama.
Vo vrska so silikonite...tocno e deka ima silikoni no fakt e deka toa ja zgolemi zainteresiranosta na maskiot pol za nea, "za nejzinite pesni"...mnogumina ja gledaat,a ne ja slusaat. Kako i da e...od mene
Кон врв
Tor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2010 во 22:55
Stom opnala silikoni vo gradi i na usni-bezi bre!

Nikad ne mi se dopagala, nikad.

Da me moli da je volim jas bi mu rekol MAAAARSH!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2010 во 20:23
цеца ми влева доза на досада секојпат кога ќе ја видам или слушнам, не знам што сите по нејзе се потпалиле...
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2010 во 14:31
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 20:33
Со сите женски атрибути... ама не природни.
Мислам... let's face It!
Има силикони на цицките, устата...
Гзот и е дигнат... нормално. Вежба.

Како и да е... премногу вештачка.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 18:52

со сите женски атрибути........

Изменето од bijonse1 - 02.Април.2010 во 18:53
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 18:51

знае што сака ......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 18:45
одсекогаш славна и пожелна...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 18:43
елегантна и секси....
ceca

Изменето од bijonse1 - 02.Април.2010 во 18:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 18:39
мислам дека е српски идол за модерна жена ........

Изменето од bijonse1 - 02.Април.2010 во 18:41
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2010 во 21:44
Мислам прилично често
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2010 во 20:43
Развали Цецо! голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Jovan.74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2009
Поени: 557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jovan.74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2010 во 17:19
Originally posted by емил емил напиша:

Originally posted by Jovan.74 Jovan.74 напиша:

нешто слушнав цеца знаела дека ќе го убиат арканн??

<DIV =statija-naslov>Цеца знаела дека Аркан ќе биде убиен

<DIV style="CLEAR: both">
<DIV =content>
<DIV style="TEXT-ALIGN: justify"><SPAN style=": #e8e8e8">Поранешниот српски министер за внатрешни работи Радмило Богдановиќ порача дека треба да се испита зошто српската пејачка Цеца го оставила нејзиниот сопруг Аркан непосредно пред атентатот. </SPAN>Како што пренесуваат српските медиуми, Богдановиќ во своето прво интервју по 20 години за магазинот ’НИН’, ја осомничи Светлана Ражњатовиќ дека знаела оти Жељко Ражњатовиќ Аркан ќе биде ликвидиран.„Полицијата треба да ја истражи нејзината улога во овој случај“, рече Радмило Богдановиќ, кој на чело на српското МВР бил до почетокот на 1991. „Многу работи од почетокот беа чудни и тогаш им реков на полицајците да испитаат зошто Цеца со својата сестра влегла во бутикот, а Аркан останал да чека пред рецепцијата на Интерконтинентал“, изјави Богдановиќ, кој не сакаше да открие повеќе детали.

точно сум слушнал
LD Pistolero a.k.a Demolero
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 50>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.