![]() |
|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 45> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ne be
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
... нема шанси, човеку, што ти е? ![]() ![]() Одамна тие работи се разјаснети меѓу нас, чисто другари сме, уште како мали се знаеме, значи негде од 5-6 години, не го гледам на тој начин ниту он мене... како брат и сестра сме... ![]() Значи не веруваш во другарство меѓу машко и женско? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
има, накраj жената добива големо изненадуване--jас што мислев, ти што рече?!?
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nema takvo nesto
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Не сум македонска верзија на Анџелина Џоли, ни па на Џесика Алба... Ама за грда... пааа... не би рекла... Абе сеа, не би да се фалам. ![]() Има кој да каже за тоа. ![]() Изменето од Tiggy Vicious - 24.Мај.2010 во 18:43 |
||
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
демек само ако е грд може да ми биде другар муабетов
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ...a taman da go nacrtam tuka,...go smenila! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Ахаа...тука лежи зајакот ,а?
Значи затоа ти си имаш добра пријателка,дека не ти е ниту шармантна,ниту убава.....па јас цело време тоа го тврдам,сега и самиот си призна. ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
Сите жени те привлекуваат ? Сите ти се чинат шармантни и убави ? ![]() Сигурно има некоја која не е твој тип... ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
Па физички не ме привлекува.
Психички скоро се совпаѓаме. И нема никаква хемија. Идеална пријателка. ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
|
Што има врска ако е убав/а?
Еве на пример, мојот најдобар другар е убав, згоден и се тоа, па и тежот женкар е, секоја вечер со друга се мува, затоа и го викам к*рва... а он мене педер. ![]() Како и да е, човекот е скроз кул особа, еден од најдобрите луѓе што ги знам... И имаме супер однос. ![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |