![]() |
|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 39> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se izvinuvam , medjutoa toa sto go napisav go napisav vo vrska so anketnoto prasanje ..... ne se odnesuvase na tebe .....
![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 05.Ноември.2008 во 11:27 |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
pa i ne vikam,ama prashanjeto e dali si neveren sega ne sum neverna za dalje videkemo,hahah
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nikad ne reci nikad |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
do sega ne sum bila neverna........za natamu neznam,ako mi izvadi gospod pamet,mozda ke bidam zena necerna...hahah
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Со добра доминантна жена која ми ги контролира и мислите се се може зошто ќе ме убеди дека другите се само непотребни екск*рзии во природа каде обавезно ќе заврне
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Не.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
za zal retko ja ima ![]() pa zatoa licno jas izbegavam vrski pa i muvanja ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
многу поштувам верност
абе ептен најголема човечка доблест што постои е верноста |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
не,не сум неверна...нема ни да бидам
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Досега не...
Ако некогаш почувствувам потреба од неверство... не дај боже...
Ќе знам дека е време да ја раскинам врската...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ДАЛИ СТЕ НЕВЕРНИ?
![]() ![]() ДОСЕГА НЕ ... ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
, ako ne go sakas partnerot raskini a ne da pravis budala od nekoj
NAJVAZNATA RABOTA VO ZIVOTOT,NE MU GO PRAVI NA DRUGIOT ONA STO NE SAKAS DA TI GO NAPRAVAT TEBE |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
ne sum sakala nikoj najveke a se nadevam nekogas ke go pocuvstvuvam toa, ali nikogas nemam iznevereno nema ni da izneveram toa e neso naj mizerno, ako ne go sakas partnerot raskini a ne da pravis budala od nekoj zatoa sto ke pravat utre i od tebe...
mrazam neverstvoo |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
кога лjубам, не можам ни да мислам ни да предпоставувам што и да било со другиго. ми е важен тоj што го лjубам, при тоа повеке одколку сите мои желби и потребности.
само има луге кои тоа знаат добро да jа искористат лоjалността и верността . но не смета. и тоа би ми било задоволство, кога си го лjубам човекот. Изменето од pagane - 31.Октомври.2008 во 18:19 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |