|
Што носите со себе кога патувате? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
Македонски
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вода,облека,пари,камера |
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
четка за заби |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi kaj patuvam i so sto patuvam...
Od garderoba ne zemam mnogu, porano kondurite mi zafakaa mnogu mesto a sega edni na mene i uste edni vo torba, ama pa od druga strana laptop, aparat za slikanje, kamera, pa kabelcinja za se toa i plus za mobilni zazimaat prostor... Za Skopje koga ideme mnogu zelezo nosime (ova so kola)... alati, sajbni za cirkulari itn i plus ako nekoj nesto ni naraca... |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i jas slicna kombinacija pravam idam prazen pun se vracam:)
osnovno samo zimam
:)
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nosam samo ranec a se vrakam so kufer....
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mobilniot telefon so polnacot, mnogu garderoba, pari, aparatot za slikanje i nesto za grickanje po pat
|
|
DIJANA
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vecerva ke ja pakuam gitarata i rokerska garderoba i tolku....
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aparat(digitalen vo posledno vreme), pari, mobilen, polnac, kniga, garderoba i uste nesto ama ne mi teknuva sto
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гардероба и ако идам на летовање купачи а ако идам на зимовање
скафандер и скии, мобилен, дигитален апарат, игри (друштвени),
дискмен/mp3, пари, несесер, пасош (ако идам надвор од државава), книга
понекогаш (али ретко ја читам), списанија, ќебе и перниче мало.... Тоа
е се ваљда
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tanga
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Master i american express karti, pasosh,digitalna kamera, laptop i garderoba za toa se podrazbira neli:). Nosam mnogu pari za shoping i extra kufer bidejki na vrakane nema da mi ja sobere garderobata
na leto nosam i kupaki, apostolki, na zima ako odam na skijanje nosam skafander, skii Изменето од sexyemma - 04.Ноември.2006 во 09:42 |
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само најосновното...лесни алишта...повеќе маички...и пари нормално...сепак ако ми дошло ихтиза за нешто ќе си купам...ем ќе ми останит како спомен од местото...
|
|
Точачиња.
|
|
eli1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nosam so sebe, se sto mozam da zberam vo eden kufer...:-))
Nezavisno dali patuvam za biznis ili zadiovolstvo...
Biznis/Privatno :obleka + pribor za licna higiena + kniga + vesnik + novcanik so kreditni karticki+ pasos + prazna mala torba ( vo slucaj ako pazaruvam nesto)
ednostavno!!!:) Изменето од eli1 - 05.Јули.2006 во 23:34 |
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot pasos bes nego neke mozam da idam a drugoto se zavisi od
raspolozenie....za 7 dena 1, torbica 14 2, torbici mnogu su
problematicen za gardaroba
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |