|
Омилен автомобил |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm istata kola samo u plavo i so plameni.....
neznam,mn koli sum vozel...ali bmweto e najhit!! ama pak novite koli ne mi se svigjat nekako zaobleni...a taa starata serija e ludnica...kompakt,sportski,elegantno... ke vi napraam i slika denovive... |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе се си е тоа ок!!! Јас си возам ТАЈОТКА и искрено ја сакав!!! Ако не ја сакав немаше да ја купувам нели?!?!? Али еве да замислиме која кола ја посакувате?!?!?
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
omileniot avtomobil mi e toj sto go vozam i vo momentot... BMW 320i......
ama od tie starite,kocakstite.... Изменето од LouWeed |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕЗНАМ ЗОШТО НО ОВАА КОЛА МИ Е МЕНЕ СТРАШНО ОМИЛЕНА !!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој е вашиот омилен автомобил!!!! Можете и фотка да ставите!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |