IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Каде сте биле и ви било најубаво?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каде сте биле и ви било најубаво?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
Автор
Порака Обратен редослед
ASTRIX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
OBSESSIVE DREAMS

Регистриран: 18.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASTRIX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 21:22

Во Португалија  на  фестивал лудо и незаборавно

Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 11:50
 Dosega najubavo sum pominala vo Italija, vo Verona, Venecija e prekrasna, vozenjeto so gondola vo Lido, posetata na fabrikata za murano staklo, odlicno e.
 Za letno vreme najubavo mi e koga sum na Jadransko, mu nema zamena.
   DIJANA
Кон врв
spaski Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 82
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spaski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2006 во 11:10
Na Kozhuv planina - kaj mineralnite izvori
http://www.macedonian-kingdom.piczo.com

Кон врв
ванчо2006 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2006
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 23:32
Во Русија- Москва и Санкт Петербургс (поранешен Ленинград) се прекрасни градови.
поздрав од Малешевијата
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 09:28
Za mene vo leto najubavo mi e vo Palma de majorka, a vo prolet najubavo e vo parizSmile
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2006 во 10:59
Словенија , некаде во предградието на Марибор
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2006 во 15:24
sum bil na nekolku ubavi mesta niz makedonija a nadvor od drzavava samo vo Bugarija - soncevbreg, odlicni plazi i curi mora da se rece toa
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 14:45
Има едно мало гратче до Сплит, Трогир, мислам дека е прекрасно! Само еднаш сум бил таму, ама впечатокот ми е феноменален!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 22:32

UH...

MIKONOS...

PREUBAVI PLAZI SO SANKOVI... PODIUMI ZA IGRANJE I  MUZIKA I ZABAVA PO CELI DENOVI......

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Мече Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2006
Локација: Marshall Islands
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мече Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 13:53

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

ne sum bila ama sakam da ziveam vo Italija ili vo Spanija, i mnogu sakam vo Avstralija....ama mnogu e zesko  ali sepak se nadevam deka eden den kje ziveam vo Mexico

Може ќе ти се погоди и во Австрија...откаде да знаеш

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 13:48
ne sum bila ama sakam da ziveam vo Italija ili vo Spanija, i mnogu sakam vo Avstralija....ama mnogu e zesko  ali sepak se nadevam deka eden den kje ziveam vo Mexico
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 13:57
licni muabeti molam preku LP....
muabetot e von tema!!

Изменето од LouWeed
Кон врв
preselnica_mk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2006
Локација: Spain
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај preselnica_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 13:11

Originally posted by bomboni bomboni напиша:

Jas bi dosol preselnica_mk, (eve da ne se zbunis makedonec sum, a zena mi e cehinja). A kade zivees?

Juzniot del na Spanija, 20 km od aerodromot Malaga, mestotose vika, Fuengirola, mijas Costa, epten e dole, na samata granica...Kaj mene tatko mi e Cech...Ti zivees vo Makedonija ili Ceska?

Razmisluvaj pozitivno!!
Кон врв
bomboni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Czech Republic
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2006 во 11:56
Jas bi dosol preselnica_mk, (eve da ne se zbunis makedonec sum, a zena mi e cehinja). A kade zivees?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.