![]() |
|
Каков интернет користите ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | |
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WADSL на оннет |
|
![]() |
|
angelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
jas sum na dial up
:(
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ke se opari nekoj vo nanet,...na smetka na narodot!kolku sum sreken,...imam bespari ,.....bog da dade da strada toj shto ke profitira od ova zaebavanje,........treba sto pati da se poftori za da se fati.............
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
да, ама не на МТнет, договорот на владата бил со ОнНет!
![]() ![]() ![]() |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
shtom e MUFTE,......mufte neka bide!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
ja si uziFkam...kolku sakam tolku trosam
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
premngu 1500 plakam i trosam kolku sto ke mi prdne na pamet blaze si mi
![]() |
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
2.5 megabiti!!! Ferrariiiiiiiii во моментов!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Исто и телекабел.... Брзината е супер али даунлоад само 600 мб имам јас и секогаш прекорачувам......
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Adsl ama slabo zadovolen. Brz e ama limit mnogu malku
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Kablovski i ADSL. Na adsl-ot mu se odbroeni denovite, a se nadevam i na kompanijata koja go nudi. barem jas nema da si imam nikakva rabota so banda lopovi.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Kablovski ,mnogu pobrz e od ADSL(barem telekabel) i poeftin...kolku sakas simnuvaj,pak si plakas 1500
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Po pravilo Kabelskiot internet e pobrz od ADSL, ali ovie majmunive od kaj nas zavisi kolku Public IP ADresi ke kupat i posle da gi delat. Ocigledno slab e zasto na edna Public IP Adresa stavaat mnogu Privatni i posto bandwithot se deli zatoa e posporo. A ako ne zemat novi IP adresi brzinata uste ke se namaluva. Kolku sto mozam ja da vidam barem vo dogovorot na Telekabel oni ne ja garantiraat brzinata na internetot, taka da sto sakaat mozat da pravat.
Toa sega za sega so ovoj zakon nemoze da se regulira ama da se nadevame deka ke se stavired, a so zgolemuvanje na konk*rencijata ke mora da napravat nesto.
Pozdrav
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Kablovski od Telekabel....super e
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |