![]() |
|
Ерогени зони |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СКОКОТКАЊЕ ПО СТАПАЛАТА.....НЕСВЕСТ,ГОТОВО....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Kaj mene grbot definitvno......iako me vadi od koza i blago griznuvanje na usnite.......... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi gi bacuva dolgite mi trepavici
|
|
![]() |
|
mind reader ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Вратот, дефинитивно. Обожавам кога ми дише и ме бакнува на врат. Сензуалност и романтика... Уф...
![]() ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako ne sum gi miel usite , a ona mi napika jazik u tie istite
|
|
![]() |
|
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
и почнува и завршува
![]() |
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Pa od tamu pochnuva se |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
е тоа да, ако ме допре во мозокот, готов сум...кревам бело знаме.
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Vo kratki crti..nekoja shto znae kade i kako da te dopre,ne mislam samo fizichki
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Знак на возбуда сигурно е а за страв и несигурност сигурно не се јавуваат бар кај мене .... доискажи се што подразбираш под тоа,.. друго ми треба. |
|
|
|
![]() |
|
Peperutkite vo stomak se samo znak na vozbuda,nesigurnost i strav....tebe ti treba neshto drugo |
|
|
|
![]() |
|
Да... морам да најдам нешто, во краен случај и некоја, од што ќе ми се заврти мозокот и ќе ми се вратат пеперутките во стомакот.
Изменето од zajkoo - 24.Февруари.2008 во 03:29 |
|
|
|
![]() |
|
Shtom se prashuvash,znachi definitivno e vreme
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |