|
Што СЕ би направиле за љубов? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seeeeeeeeee sto treba
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мојата љубов и љубовта воопшто би направила и ќе направам се што е потребно таа да „гори“!
Љубовта го заслужува тоа!
|
|
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plus tamu moze i hektor da go zacekaat a kumata casti , nema greska , so pravo e pofalen kokolo
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci mozeme da zaklucime DEKA: ako imate ljuben/a odneseteja/go kaj "kumata" i se ke bide onaka kako sto ke pobarate.se naoga kaj maloto pazarce vo Prilep. samo najdobroto za site dobri boemi i boemki (Hektore ova mu dojde kako rekalma be)
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ama znae i od kaj da zeme kvaliteten amur , da go sraboti , eheee , ne sum go gledal ednas zokio kako ja praj skarata , koga bese pred dva meseci sirdeni mu poracavem , a be ne znam kumata dali gi prajse ili zoki amap ouba rabota nemam probano , definitivno najdobriot sirden dosega
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra skara pravi dobar skaradzija, kade i da e
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas redoven mu bev , amma sega ne sum sednal , paaaa edno 3 nedeli , me prasa kaj si so te nema , mu vikam brat ekipava ne mozime da se soberime , ama skaradzijava od kaj kumava sega vo porta raboti navecer , pa mu ja sednavme vcera tamu
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa od tamu cesto si poracuvam.sto e dobra sakrata dobra e.nema zamerki tuka
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama od kaj kumata , kumata is the best
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM ZA SKARA POVEKE
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more i ke besam , ako treba
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМОЈ ХЕКИИИ , НЕМОЈ ДА КОЛИШШШ
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto ke mi se ispreci pred mojta ljjubov , kolam besam
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |