|
Каков е вашиот стил? |
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AJDE,AJDE....TOLKU FALENJE NE E NA ARNO.OSTAVI NEKA TE POFALI NEKOJ DRUG
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I burek obavezno cuvam u dzep za da im potecat ligi na zenskite i sami mi se pustaat
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
UAUUUU
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Baska vadam kacak od tabakera pred zenski, za da se seknat po mene
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KAKVA SALA MOMCE....SAMO PRODOLZI TAKA.BELATA CARAPA NIKAD NE JA ZABORAVAJ!COOL STILE.MOJ COVEK
|
||
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
спортски, ама во последно време нешто повеќе се дотерувам кој знае што ми е, сепак еве за во лето на пр. фармерки и патики ми се идеална комбинација
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ne, ke se salime
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
UAU STILOV TI E LUDILO...ME BENDISA
|
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bela corapa, vunen elek i karirana kosula, obavezno preferiram
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More se vidi i toa kako
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....CRNO...PA SE NE VIDI.......
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Crno....omilena boja i duri 80% od garderobata mi e vo crna boja....Na rabota sum vo "cista klasika" - kostum i kosula (rolka )....a vo slobodno izdanie crno pa sto bilo - spored prigodata
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЛЕЛЕ BUNET....ИСТО!!!!!.....НЕКОЈ МОРА ДА МЕНУВА....ЌЕ НАСТРАДА НЕКОЈ...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
isto!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |