![]() |
|
Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 69> |
Автор | ||||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
А провизиите од автопатите,провизиите за набавката на опрема од Израел, тендерите од Ск 2014 ???
Или тие од твоите миленици не подлежат на Кривичниот закон од овој земен свет...нив ќе чекаме Господ да им суди, а .... ![]() Трпениееее...полека на се ќе му се најде местото...секој што се огрешил ќе плати, ни Свети СДСМ ни Свети ДПМНЕ, не треба и не смеат да бидат параван и оправдание за криминал.... Секоја гнида која ја злоупотребила функцијата и притоа го товарил магарето со станови, сметки во странство, викендици, џипови и слично, има да одговара и да сноси одговорност за делото, па ако сака нека е гласан со 2000000 гласа на избори. Бомбите се најголемиот доказ дека во нашава држава ништо не може да се скрие и дека вистината навистина е како шило....без оглед кој сака а кој не сака да верува во таа вистина, таа е излезена на површина а ефектите од тоа ќе ги видиме за девет месеци и единаесет дена.... |
||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||
![]() |
||||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|||
Единствено нешто од новотарииве искажани кај засегнатите , а кое можело да ми пружи надеж во некаква и поинаква иднина од досегашната според мене е:
Можноста ...да се „доведе„ тука некаков си независен ОБВИНИТЕЛ...чудо досега невидено во оваа државичка.. Па....наместо (обвинителот) да „чачка„ она што ќе му го „сервираат„ за бомбите , тој да си прочачка (и) во :
Изменето од novace - 15.Јули.2015 во 14:05 |
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
![]() |
||||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|||
Логичен след на настаните....оној момент кога Груевски се нафати на преговори, веќе беше јасно дека му е валкан газот иако на секој начин ( со кривичните пријави, воинствените изјави, ударничката кампања ) тој се трудеше да прикаже поинаква состојба и да покаже дека тој ја контролира ситуацијата.... Едно нешто научив 22 години работејќи со луѓе-грешници...тој што е сигурен дека е во право и е чист, никогаш не би седнал да преговара на ваков начин. |
||||
|
||||
![]() |
||||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|||
Одговори: Еве ги отстапките на Груевски и зошто се премислиhttps://www.youtube.com/watch?t=608&v=PAmNaPeNFg0 Вмро-Дпмне: Нема да прифатиме промена на премиер и министри. Е сега шупраиме?
![]() |
||||
![]() |
||||
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
|||
Повторно ке напоменам,Груевски ке беше најценетиот политичар од поновата Македонска историја само да останеше на К*рсот од пред проклетиот проект Скопје 2014 ,да беше повнимателен со членството во партијата и да имаше цврста решеност да го уништи криминалот без разлика на припадност...
|
||||
![]() |
||||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|||
Ninja 35, не ми беше мачно да минам преку странициве и да ги најдам твоите цитати кои потврдуваат дека си бил во право! Опозицијата доби с'е што бараше - смена на министри од оваа влада, добивање свои министерски места, транзиционен период, парламентарни комисии, преодна влада, оставка на премиерот и предвремени избори. |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
![]() |
||||
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
|||
Nie svetskata politika ja pratime i vodime od tuka pa za edna lokalna da ne ja pratime i da ne sme informirani? Nemoj da mislish deka ne znaeme koj stoi zad seto toa, nash*te komshii nie si gi poshtuvame isto kako i tie nas. ![]() |
||||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
||||
![]() |
||||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
![]() |
||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|||
А кога ќе помислам подобро, во право се Нинџа. Што дека утепав некој саат слушајќи ги? Да не ми платија дневница хаха
Истото ќе го прочитав и во 3-4 редови, за секоја бомба.. Проблемот е, тој што сака да научи, сам ќе најде начин. Тој што не сака, дури и да им сервираш на послужавник-џабе е. |
||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
![]() |
||||
|||
Сакаш да кажеш дека нема да ги даде планираните 10 долари помош за државата ![]() ![]() ![]() ПС... Инаку грешка си дека не се информирани...така им чини... ![]() Јас имам роднини во Торонто што беа тука пред две недели. Велат дека се речиси во тек со сите случувања ама не ги гледале или слушале Бомбите... Им кажав на кои канали или портали може да ги слушнат и ми викаат : - Ааааа...тие не ги гледаме, таму зборат само лошо за премиерот.. ![]() Изменето од Ninja 35 - 04.Јули.2015 во 12:38 |
||||
|
||||
![]() |
||||
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
|||
Mazak:Zaev ke go sudat,a partijata propagja i na nas toa ni se dopagja.
__________________________________________________ Мислиш на Канадската надворешна политика и Канадскиот народ или на тебе со твоите ?? За информација,неколку дена во Македонија претстојува нашинец од Канада кој живее во Онтарио. Ова што гледа и што слуша од стопанственици,другари.. воопшто не го остави рамнодушен да прокоментира дека ваква мизерија не очекувал да види и не очекувал дека владата е толку корумпирана бидејки исселеничкото друштво во Канада има друга претстава за случувањата. Дојде,гледа какви се работите и идејата околу отварање на бизнис највероватно заврши,а во Канада подетално ке пренеси и зошто. |
||||
![]() |
||||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|||
Нова лидерска средба од понеделник...
![]() Признавам дека згрешив... поминаа 5-6 месеци, сега за сега... нешто се расплини, нешто се заборави... остана уште нешто да се разводни... ама нема потреба од паника... ќе биде... следниот понеделник... и така... а бе ви кажувам, жилав народ сме ние... П.С. Слушнавте... Game of thrones... ќе се снимал во Македонија бе, да си ебат векот... 5-та сезона беше...? |
||||
![]() |
||||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|||
Да ти кажам нешто искрено може? А ти како сакаш разбери ме.. Искрено НЕ ми е гајле дали Заев е газолижач или е плакатолепач и што уште не. И тоа ...ете на мене ми се допаѓа. ![]() |
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
![]() |
||||
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
|||
![]() Изменето од Mazak - 03.Јули.2015 во 16:16 |
||||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |