|
Кога им кажавте на родителите ......... |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa sea mora toa kad tasd da pukne!!! Mislev na toa deka tvoite doznale!!! Ne mislev na nesto drugo!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama bezveze nacin da se doznae,a i ti si se nasla vo sah mat pozicija + sigurno si bila ljuta so majkati zela da ti go cita dnevnikot! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nevinost?!?!?!?......... A sto e toa?
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majka mi mene mi go procita dnevnikot i na toj nacin dozna. Toa bese dve nedeli otkako ja izgubiv nevinosta
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред да почнам со сексуалниот живот разговарав со мајка ми.Ми објасна дека треба да сум спремна за ова, да ја одберам онаа особа која ќе ми значи нешто за да го доживеам почетокот на сексуалниот живот правилно, со страст која води низ една љубовна игра, со љубов која ќе го направи најдобриот спој на телата неговото и моето.
На жалост мајка ми ја сватив многу покасно што сакаше со ова да ми каже,кога така речено созреав во сексуалното искуство, јас немав баш среќа да го одберам вистинскиот партнер и вистинското место и време би рекла, се се случи изненадно, мислев спремна сум за ова, но не било така.Имав само 17 год а можеби не се баш така малку, но сега кога се сежавам лош поцеток бил.Веднаш после ова разговарав со мајками и кажав како ми било,таа се знае што ми кажа околу средствата за заштита од бременост |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
elena
Сениор Регистриран: 07.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 804 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazav poslem edna godina, mi bese sram od majka mi, no morav bidejki mnogu nesta ne mi bea jasni , osobeno okolu bremenosta.
|
|
...se ona sto ne e zapisano, kako nikogas da ne postoelo... |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ихааааааааааааааа, дај бре луѓе кажувајте на време кога се праат вакви журки мајката |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na zurkata bese ludo, posle zurkata i drugarka mi otide jabana
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а слушај, а журка имаше после тоа???? |
|
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvin kazav na drugarka mi a po nekoe vreme se doveriv na majka mi
Изменето од MisIcA |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас му реков на татко ми, стареееецццц носи пиење, ме исексааааа за прв пат у мојот живот
|
|
|
|
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da im kazam na roditelite za moeto seksualno iskustvo!!! aj sea. A zosto bi trebalo da im kazam? Jas ako znam dovolno za takvata rabota (kako se pravi,so kogo,sto e rizikot i tn) togas sam ke si resam i sam koga,kako so koga da imam seks! A toa e moja privatna rabota i nemora da ja delam so roditelite ili prijatelite najmalku!
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕШКО ШПАНСКО КАЈ НАС!НЕМА НЕМА....И НА НАШИВЕ СЛАБО ИМ РАБОТИ ТЕКВАЛОТО! |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeeeeeeeeeeee, ама ич не си фер!!!! А јас таман си земав пуканки и Кока-Кола, си седнав и си викам, е сеа ќе глеам шпанска серија во живо!!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |