IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Изгубени
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изгубени

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 13>
Автор
Порака Обратен редослед
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:27
Originally posted by ivancic ivancic напиша:

ok toa nego me interesira doktorceto zivo li ke ostne do kraj,da ne go snema,tesko ke mi padneCry

Биди спокојна, главната улога, главна останува WinkWinkWink
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:20
ok toa nego me interesira doktorceto zivo li ke ostne do kraj,da ne go snema,tesko ke mi padneCry
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:16
Originally posted by ivancic ivancic напиша:

Poslednata so ja gledav,baraa dinamit,znaci ke ja otvorat vratata...site ke se spasat?Ja sakam doktorot ziv da mi ostaneSmile

Срцко тоа е предпоследна епозода од 2 сезона... ииии уште колку има WinkWinkWink
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 11:55
Poslednata so ja gledav,baraa dinamit,znaci ke ja otvorat vratata...site ke se spasat?Ja sakam doktorot ziv da mi ostaneSmile
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 20:47
Originally posted by beleg beleg напиша:

Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Ајдееее.... Кажете уштеее..... А што бидна со тоа отворот??

ke vlezat vnatre,toa e eden vid zivealiste...ke najdat hrana,ke otkrijat shto e ostrovot vsushnost.......

И? Што е островот всушност? Tongue
Иначе анакин, типката стварно е закон, нема што Thumbs%20Up

Изменето од BiG_kIsS - 03.Јануари.2007 во 20:48
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 20:15

so e bitno
dali ima letecki magarinja ili elektricni ovci
vazno deka lilly e tamu breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 20:12
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Ајдееее.... Кажете уштеее..... А што бидна со тоа отворот??

ke vlezat vnatre,toa e eden vid zivealiste...ke najdat hrana,ke otkrijat shto e ostrovot vsushnost.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 19:57

ja najdoooooooooooooooooooooooov
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 19:51
serijata Lost vredi samo za edno
cek da najdam na forum

Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 19:38
Ehee strepete se, sekoja epizoda e se pointeresna, a pa 3-ta sezona e najaka, bidejki togas samo se otkrivaat rabotite naj faca e Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 17:10
Абе дечко ми ја купи првата сезона и ја изгледавме одма, ама сега неможам да го натерам да ја купи втората, а не ми се гледаат на А1 Ouch
Кон врв
ZIKS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2007
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZIKS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 11:51
дечки ништо не правите ако ги гледате сериите на А1, бидејќи тие ги даваат 2 во неделата, а само да ви кажувам уште колку работи има во ЦЕЛАТА серија, охоххо :)
Battle Control - Terminated
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2006 во 18:44
Ме мрзи да чекам Ouch
Кон врв
ROYAL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Мај.2006
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ROYAL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2006 во 14:29
абе чекај па ке си видишTongueTongue

интересно е
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.