IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку сте добри во сексот ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку сте добри во сексот ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 24>
Прашање: Како ќе ја оцените вашата вештина во сексот со оцена од 1 до 5
Одговор Гласови Статистика
61 [58,65%]
20 [19,23%]
9 [8,65%]
6 [5,77%]
8 [7,69%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 19:24
...МЕНЕ НЕ МЕ БИВА....БАРЕМ ТАКА ТВРДАТ НЕКОИ ФОРУМЏИКИ.... .... ....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 17:57
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

Ednash prashav - " dali si doziveala neshto slichno?"
Povekje ne rizikuvam da dobijam odgovor shto ne mi se dopagja...

Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 16:48
Ednash prashav - " dali si doziveala neshto slichno?"
Povekje ne rizikuvam da dobijam odgovor shto ne mi se dopagja...
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 22:19
Pa ne mi e vazno nekoj da rece kolku sum
i dali sum dobra ne e seksot natprevar pa
podobriot pobeduva
Bezgranicna ljubov i zelba e dovolna
da te napravi dobar
Кон врв
nancy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nancy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 00:40
оф леле какво прашање...ово му доџе као `колку сте убави``..
и да да не го заобиколкувам брилијантното прашање:
најбоље сум
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 22:30
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

Ja gledam anketava i si mislam: "Breee...se samobendisani" ! смеење

смеењеголема%20насмевка

Изменето од Eleni - 04.Јануари.2008 во 00:19
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 22:27
...KOLKU STE DOBRI VO SEKSOT...

...pa dobar sum bajagi , koja sto ke pobara sve davam...mnogu dobar sum ustvari ako ne i odlichen, ne odbijam-neam srce za toa, a bashka i uroci fakaat, samo ednashka se zeznav i nikad vishe, chesen Titov Pionerski...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 21:16
Drlja i ja taka si mislam
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 21:12
I se obrakam so vie...pojma neam kakva vrska ima toa
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 20:39
Ja gledam anketava i si mislam: "Breee...se samobendisani '' ! смеење

Изменето од Eleni - 04.Јануари.2008 во 00:20
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 18:32
anakin se vljubiv vo tebe mnogu si mi umen
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 14:35
ami ne e finta vo tehnikata nego se custva vo dvizenje
zavisi od niv a ne od samoto dvizenje
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 14:21
Originally posted by bibce bibce напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...navistina realno gleano ima po-talentirani i ponetalentirani, obihno za zenite se vika deka ako e ubava nemora da znachi deka go prai keifot za u krevet...ili ona koa ke kazat ... abe brat kaj ja najde ovoj ovaa ruzna e bajagi...pa odgovorot sledi...abe sho znaesh moz mu go prai keiot u krevet sekako neshto ima...taka da ubavinata i seksot nemora da znachi deka idat zaedno...se sl*gate so ova?...среќа

..........mnogu e vistina ova sto go kazuvas Well  i jas se slozuvam so tebe

a za toa koj kolku go biva za sex...........sepak mislam deka toj drugiot treba  da kaze a ne sam za sebe da si kazuvas kolku te biva??????

neli sekoj za sebe si misli deka go biva za sve..........pa koga ke pocne da raskazuva lele vaka i/mu pravev trt-mrt..........a ustvari mozda taa/toj ne bil zadovolen od sexot?????zatoa vikam deka toa treba drugata strana da go kaze.......бакнеж  

...e, da...трепкањетрепкањетрепкање

...inache, namerata mi beshe, malce da ja osvezam temava posho e interesna ili da ja nadopolnam malce vo toj pravec da si kazat po nesho site sto sakaat u vrska so toa, posho nekako negleam interesno u toa da se otvaraat novi temi a sve slichni muabeti na seks se vrtat, a i moderatorkata da ne se zamara so prefrlanje naamu-natamu...postoi...toa...mislam stvarno ova e filozofija jaka...hahahahaaaaa...

...pa sea vikaat deka tie zeni sto imale taka malce brkchinja nad gornata usna bile vatreni bajagi...ma ziv ogan...toa hormonalno nesho ili stoznam...demek ako zena ima "gram-pozitiv" mashki hormoni vo nejze...bila ziv gaol-lagerica-strashna "akrobatica" u krevet...mmmmm???плазење

...a pa za mashkite vikaat deka ima onaka simptomatichni sto sekako gi prepoznavate na pogled...ali kazite si vie za toa...kako sho i toa vashi iskustva...levo-desno...navamu natamu...nesho stoznam vegichi,shiroki ramenja, seksipiluli...i toa...среќа

Изменето од ...Well... - 03.Јануари.2008 во 14:33
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 10:06
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...navistina realno gleano ima po-talentirani i ponetalentirani, obihno za zenite se vika deka ako e ubava nemora da znachi deka go prai keifot za u krevet...ili ona koa ke kazat ... abe brat kaj ja najde ovoj ovaa ruzna e bajagi...pa odgovorot sledi...abe sho znaesh moz mu go prai keiot u krevet sekako neshto ima...taka da ubavinata i seksot nemora da znachi deka idat zaedno...se sl*gate so ova?...среќа

..........mnogu e vistina ova sto go kazuvas Well  i jas se slozuvam so tebe

a za toa koj kolku go biva za sex...........sepak mislam deka toj drugiot treba  da kaze a ne sam za sebe da si kazuvas kolku te biva??????

neli sekoj za sebe si misli deka go biva za sve..........pa koga ke pocne da raskazuva lele vaka i/mu pravev trt-mrt..........a ustvari mozda taa/toj ne bil zadovolen od sexot?????zatoa vikam deka toa treba drugata strana da go kaze.......бакнеж  
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.