![]() |
|
Серии |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 22> |
Автор | |
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne gi sakam, ama edinstvena sto ja sledev redovno i interesna mi bese zasto bev vrsnicka so niv dodeka traese...Mladi buntovnici!
|
|
![]() |
|
devil6 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
o.c. ne e nesto, ama dobri (ubavi) glumici ima
|
|
![]() |
|
Haker_mk_sk ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Јас од сите овие само Барајќи го тато ја имам гледано и ми се допадна.
|
|
![]() |
|
||Boki ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Шпанска серија... тешко да се најде добра но убава беше Млади Бунтовници..
|
|
![]() |
|
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Нема разлика. Сите се исти. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
a koja e razlikata megju gorenavedenite
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mi go zema,..zborot,...samo vo druga forma,...ama,smisolot e ist!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ем добра,ем шпанска....не постои таква |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Mladi buntovnici,Angeli i Kasandra............
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Zabraneta ljubov ...samo so imat mnogu zapleti i e vo mnogu epizodi to e loso inace....
|
![]() |
|
Max ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Знам дека е малку стара темава ама еве ќе одговорам!!! Кристина во 4 сезона ако не си ја гледала ќе се кара малку со Изи околу кој ќе добие случаии бидејќи таа Ерика ќе биде нов доктор. И на крај ќе отиде во станот на Бурк и ќе види дека е разочарана од животот и дека пропаднала. И Шонда (креаторот на серијава) изјави дека можеби мали се шансите да направи некој друг глумец да го глуми Бурк. |
|
![]() |
|
elen@ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
i zaboraviv na charmed and oc
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
casi nageles
frejzer marina akapulko |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
friend
the simpsons desperate housewives devojkite gilmor voved vo anatomija nina Изменето од elen@ - 03.Јули.2008 во 16:25 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |