IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Провокација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Провокација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 20>
Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 23:08
Kako koga pileto ke se nabubri so toa perduvite pod gusa i moram da go gnjavam po gusickata
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 18:14
Reagiram na provokacii,samo koga gledam deka se preminala granicata na normalata i toa dosta eksplozivno..na nekoi positni provokacii im stavam ignore poso ne vredi realno da se zamaram so provokatori
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 00:57
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 23:49
Мразам провокации! Повеќе преферирам интелектуален предизвик, провокацијата ја доживувам само како негативен атак на некој мој став.Игнорирам додека можам, само на одредени провокации редовно реагирам многу бурно.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 21:50
provokacijata znae da bide zabavna
------>трепкање   neli???
kako na primer...
- ne mi trepkaj i ne mi se smeskaj pod oko, oti me provociras da ti....
- sto ti e??? jas nisto ne napraviv...свиркање
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 21:44
 - Zamisli...dobijam amnezija i ne se sekavam koja si.
 - Pa... ke ti ja slapnam edna.
 - Ne pomaga i sto togas ?
 - Pak ke ti ja slapnam edna.
 - Ne pomaga.
 - Pak ke ti ja slapnam uste edna.
 - Ne pomaga.
 - Ke pomogne od strav da ne te tepam uste ke vikas deka se sekavas.
 - Ti pa odma so tepanje, ma.
 - E ne, ke se ligavime sega celo vreme, vaka e poednostavno.

Изменето од zbunet - 03.Декември.2008 во 21:46
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 14:13
Na zlonamerna provokacija odgovaram so ironija.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 16:45
Попаметниот попушта...да...но,не ретко попушта и-нервно
Прагот на толеранција ми е исклучително висок...многу треба да ме исфрлат од колосек. А кога ќе се случи тоа-тогаш навистина не би сакала да бидам на местото на провокаторот
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 03:22

Позитивни провокации прифаќам... ме мотивираат... ме активираат...трепкање

Негативни провокации не ме провоцираат доволно за да изреагирам како што било очекувано... освен во исклучителни ситуации...
Обично ги ставам на ignore и преминувам преку нив...голема%20насмевка
Кон врв
kicaan Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Октомври.2007
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kicaan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 19:30

среќаAko mozete duhovito da odgovorite na provokacijata ,prifatete ja , vo sprotiven slucaj ignorirajte ja . Pametniot sekogas popusta.големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 23:32

PONEKOGAS I JAS ZNAM DA ISPROVOCIRAM...
  NEKOGAS I ODGOVARAM NA PROVOKACIJA,
  NO NAJCESTO JA IGNORIRAM...задоволство
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 12:06
Се повлекувам, ќе си речам кој сади тикви со ѓаволот-на крај ќе го мавне со некоја.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 23:12
Ako mu dades prst, ke ti ja zeme celata raka...zatoa iskrsi mu nesto sto mu znaci
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 22:45
vazno e da se prepoznae provokacijata i da ne se odgovori....toj sto provocira treba samo da se ignorira, no...toa retko koj go pravi!
people are strange
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.