IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Плачење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Плачење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 29>
Автор
Порака Обратен редослед
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 08:26
Sozlite mozat da bidat rezultat samo na silni emocii .... Zosto nekoj bi se trudel da gi sokrie ili da gi progolta?... Sustinata na covekovoto postoenje lezi vo cuvstvata, sekogas treba da im se prepustis ....
Edinstveno taka ke ostanes covek ....
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 13:52
po priroda ne sum plachka....
imam nekoi slabi tochki na vizavi odnesuvanje ....
ako ,,mi se chepnat,,....solzite sami idat...

Изменето од bijonse1 - 18.Мај.2010 во 13:55
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 13:48
Solzite se ventil i vo sreka i vo taga...pomagaat da se spravime so naplivot na emociiсреќа
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2010 во 22:28
jas sum placka...плачење
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 12:15
Originally posted by емил емил напиша:

Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Избегнувам да плачам пошто од една солза се вцрвенувам цела, кожата ми се иритира, очите ме печат и воспалуваат, па изгледам како да ме мачеле во Тунгузија. Но, кога плачам -плачам и се утепувам од плачење. И после тоа ми е полесно. Обично кога правам вака, нејќам да ме гледаат и нејќам да привлекувам внимание, бидејќи тоа уште повеќе би ми ја засилило болката и тагата. Ќе се исплачам и ќе се понашам после како ништо да не се случило.

Тигарче баш тебе никој не сака да ге мачи во Тунгузија.Ти само си уживај и немај гајле големо%20гушкањеголемо%20гушкање

Да уживам во солзите? збунетост
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 12:12
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Избегнувам да плачам пошто од една солза се вцрвенувам цела, кожата ми се иритира, очите ме печат и воспалуваат, па изгледам како да ме мачеле во Тунгузија. Но, кога плачам -плачам и се утепувам од плачење. И после тоа ми е полесно. Обично кога правам вака, нејќам да ме гледаат и нејќам да привлекувам внимание, бидејќи тоа уште повеќе би ми ја засилило болката и тагата. Ќе се исплачам и ќе се понашам после како ништо да не се случило.

Тигарче баш тебе никој не сака да ге мачи во Тунгузија.Ти само си уживај и немај гајле големо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од емил - 16.Мај.2010 во 12:12
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 12:06

Изменето од Tiggy Vicious - 16.Мај.2010 во 12:06
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 05:16
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

плачењето е јазикот со кој срцето зборува...

.........и би те дополнил еден од многуто јазици со кај срцето зборува да
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 02:31

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2010 во 17:42
aj prestanete da placete, ke se rasplacam i jasssssssssплачење
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2010 во 19:21

Солзите се како бура... по нив ..човек  секогаш  е ..посмирен....
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2010 во 17:52
Placenjeto e produkt na nasite emocii
Imaat rok na traenje(nekolku minutki)...koga ke gi snema...nasmevni se!
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2010 во 17:01
секогаш има време за плачене.
малку ни останува за борба.
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2010 во 00:22
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.