|
СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО |
Внеси реплика | страница <1 56789 23> |
Автор | |
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tebe mila nekoj raboti ne ti se jasni za politicarite? so mislis so ke se sluce so branko za 5 ili 10 godini?
pa kako i spasov i toj ke ode nekade ambasador i posle ke se vrate i ke drze predavanje na nekoj privaten fakultet, znaci: koga ke se istrosat ( a neznam so trosat) gi prakjat ambasadori da se obezbedat za starosi i toa e se, im zavrsi karierata, pose samo ke drzat demagogii od ilegala; inaku programa za sanacija na zagubari se sekjas? prodeden feni prodadeni eden kup zagubari za pez pari, i so so niv? nacin da se privatizirat ogromnite i vitalni kapaciteti na makedonija, e mila bi ti preporacal da proveris koj bese na vlast i kolku dobime so tie programi, inaku sum partiski ne opredelen, ne za drugo tuku izborot e golem pa nemozam da odberam Изменето од konan - 13.Септември.2009 во 23:55 |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па добро не се сите анонимуси, иако и се непознати на пошироката јавност, сепак во своите професии има истакнати луѓе. Ако не друго, барем седнаа да напишат некаква програма, која ја немаа ни на изборите. Но што и да прават, штом Бранко останува да ги влече конците, јас не се надевам на многу ни од новата постава. Убаво кажа вчера Ѓорѓи Спасов: со Бранко на чело, во СДСМ нема да има никогаш демократија. |
|
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja svakjam preporakata no sepak ke komentiram:
zborot mi bese deka: sega vmro go ima i orevot i kamenot, ako sega bas sega nesto ne promeni i toa vo delot na ekonomijata togas ke ne vrate nazad uste 10 godini, a pogresno i kaj dvete najgolemi partii e sto politikata ja kreira ekonomijata, ili licnite interesi na nekolku od drzavata koi se tolerirat.
sega koga ja imat vlasta a i vekje napravenite greski na minco so zaginatiot rabotnik na beton, so sveto ne otkupuvanjeto na grozjeto vo tikvesijata, ako sega ne go pritisnat nema napred.
kako so mozea da go podberat fersped taka moze i tuka da sredat, no sepak mislam deka politikata ja kreira ekonomijata i nema da smenat nisto osevn svoite konta vo bankite,ke naglasam: dodeka ekonomijata ne pocne da ja kreira politikata doga se ke bide vo pogresen pravec , ili ke gi polnat nekade smetkite i ke go izesuvat kapitalot nadvora samo nekolku licnosti od makedonmija( voa me izmoruva)
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anastea , tesko e da diskutiras za novi lugje, tuka e nedemokratskiot del na primer: eve ti si super , so super idei i za da dijdis na nekoe nivo kade so mozis da dojdis do izraz, ili da pomognis na narodot , treba nekoj da te poddigne a toa e vrvot na sdsm, e koga ke stignis tamu ke igrais kako so ti svirat ili , IMA DA TE NEMA |
|
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај сеа па и ти..
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А аргументите се...?
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа со аргументи дискутирам
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Важна, ај да не те опоменувам повеќе!
Темата не е за лични препукувања со членовите на партиска основа, туку како СДСМ ќе ја разобличува недемократската власт на ВМРО. Дискутирајте со аргументи, за новата програма, за новите луѓе во СДСМ, не за членовите на форум. |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо ми бришете постови?
пак ќе кажам тоа не е случај со вмро-дпмне |
|
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne procitav nikakov argument , mene mi se site isto, obicno lugje so neznaat nisto da rabotat pa aj demagogija pa politicari
|
|
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се согласувам со тебе конан вмро-дпмне не е иста со сдсм разликата помеѓу вмро-дпмне и сдсм е како бог и шеширџија. вмро-дпмне е богот а шеширџијата е сдсм. Вмро-Дпмне се што вети направи а така ќе биде и понатаму!
|
|
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha sekako , ma site se isti, odnosno interesot sekade e naprad, vo slucaj na glasacite, zavisi na koj so obekjat, nekade rabota nekade brasno nekade prasok
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |