IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 23>
Автор
Порака Обратен редослед
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 00:02
Originally posted by konan konan напиша:

tebe mila nekoj raboti ne ti se jasni za politicarite?

so mislis so ke se sluce so branko za 5 ili 10 godini?

pa kako i spasov i toj ke ode nekade ambasador i posle ke se vrate i ke drze predavanje na nekoj privaten fakultet, znaci: koga ke se istrosat ( a neznam so trosat) gi prakjat ambasadori da se obezbedat za starosi i toa  e se, im zavrsi karierata, pose samo ke drzat demagogii od ilegala; inaku programa za sanacija na zagubari se sekjas? prodeden feni prodadeni eden kup zagubari za pez pari, i so so niv? nacin da se privatizirat ogromnite i vitalni kapaciteti na makedonija, e mila bi ti preporacal da proveris koj bese na vlast i kolku dobime so tie programi, inaku sum partiski ne opredelen, ne za drugo tuku izborot e golem pa nemozam da odberamтага
Konan se soglasuvam so vasiot komentar samo da ve nadopolnam uste nesto sdsm e komunisticka(komunjarska)partija,vrsi komunjarski reformi koga e na vlast i pravi mnogu steti za drzavata inarodot ke nabrojam nekolku.go prodade ESM,se stvori aferite oktopod,bacilo i nekoi drugi,e taka vladeese sdsm vo osumnaesettete godini koga nese na vlast.
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 23:52

tebe mila nekoj raboti ne ti se jasni za politicarite?

so mislis so ke se sluce so branko za 5 ili 10 godini?
 pa kako i spasov i toj ke ode nekade ambasador i posle ke se vrate i ke drze predavanje na nekoj privaten fakultet, znaci: koga ke se istrosat ( a neznam so trosat) gi prakjat ambasadori da se obezbedat za starosi i toa  e se, im zavrsi karierata, pose samo ke drzat demagogii od ilegala; inaku programa za sanacija na zagubari se sekjas? prodeden feni prodadeni eden kup zagubari za pez pari, i so so niv? nacin da se privatizirat ogromnite i vitalni kapaciteti na makedonija, e mila bi ti preporacal da proveris koj bese na vlast i kolku dobime so tie programi, inaku sum partiski ne opredelen, ne za drugo tuku izborot e golem pa nemozam da odberamтага

Изменето од konan - 13.Септември.2009 во 23:55
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 23:39

Anastea , tesko e da diskutiras za novi lugje, tuka e nedemokratskiot del na primer: eve ti si super , so super idei i za da dijdis na nekoe nivo kade so mozis da dojdis do izraz, ili da pomognis na narodot , treba nekoj da te poddigne a toa e vrvot na sdsm, e koga ke stignis tamu ke igrais kako so ti svirat ili , IMA DA TE NEMAтага

Па добро не се сите анонимуси, иако и се непознати на пошироката јавност, сепак во своите професии има истакнати луѓе.
Ако не друго, барем седнаа да напишат некаква програма, која ја немаа ни на изборите.
Но што и да прават, штом Бранко останува да ги влече конците, јас не се надевам на многу ни од новата постава.
Убаво кажа вчера Ѓорѓи Спасов: со Бранко на чело, во СДСМ нема да има никогаш демократија.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 23:11
ne ja svakjam preporakata no sepak ke komentiram:
zborot mi bese deka: sega vmro go ima i orevot i kamenot, ako sega bas sega nesto ne promeni  i toa vo delot na ekonomijata togas ke ne vrate nazad uste 10 godini, a pogresno i kaj dvete najgolemi partii e sto politikata ja kreira ekonomijata, ili licnite interesi na nekolku od drzavata koi se tolerirat.
sega koga ja imat vlasta a i vekje napravenite greski na minco  so zaginatiot rabotnik na beton, so sveto ne otkupuvanjeto na grozjeto vo tikvesijata, ako sega ne go pritisnat nema napred.
kako so mozea da go podberat fersped taka moze i tuka da sredat, no sepak mislam deka politikata ja kreira ekonomijata i nema da smenat nisto osevn svoite konta vo bankite,ke naglasam: dodeka ekonomijata  ne pocne da ja kreira politikata doga se ke bide vo pogresen pravec , ili ke gi polnat nekade smetkite i ke go izesuvat kapitalot nadvora samo nekolku licnosti od makedonmija( voa me izmoruva)голема%20насмевка
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 23:03

Anastea , tesko e da diskutiras za novi lugje, tuka e nedemokratskiot del na primer: eve ti si super , so super idei i za da dijdis na nekoe nivo kade so mozis da dojdis do izraz, ili da pomognis na narodot , treba nekoj da te poddigne a toa e vrvot na sdsm, e koga ke stignis tamu ke igrais kako so ti svirat ili , IMA DA TE NEMAтага

Konan sakam da ti preporacam deka programata na sdsm ne e za podobroto na Makedonija,tuku so taa programa ke se sluci najlosoto za Makedonija,e toa ti e politikata na SDSM.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 22:44

Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 22:15
ај сеа па и ти..
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 21:53
А аргументите се...?збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 21:34
епа со аргументи дискутирам
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 21:20
Важна, ај да не те опоменувам повеќе!
Темата не е за лични препукувања со членовите на партиска основа, туку како СДСМ ќе ја разобличува недемократската власт на ВМРО.
Дискутирајте со аргументи, за новата програма, за новите луѓе во СДСМ, не за членовите на форум.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 21:16
шо ми бришете постови?
пак ќе кажам тоа не е случај со вмро-дпмне
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 20:51
ne procitav nikakov argument , mene mi se site isto, obicno lugje so neznaat nisto da rabotat pa aj demagogija pa politicariголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 20:49
не се согласувам со тебе конан вмро-дпмне не е иста со сдсм разликата помеѓу вмро-дпмне и сдсм е како бог и шеширџија. вмро-дпмне е богот а шеширџијата е сдсм. Вмро-Дпмне се што вети направи а така ќе биде и понатаму!среќа
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 20:38
тагаaha sekako , ma site se isti, odnosno interesot sekade e naprad, vo slucaj na glasacite, zavisi na koj so obekjat, nekade rabota nekade brasno nekade prasok
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.