|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 56789 43> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poljsko cvijece i ljube se svi kao kad si moja bila ti Nekom drugom bozur cvijeta na mom srcu si i jedina i prokleta ti Ref. 2x Poljsko cvijece nek' me mladog pokrije nek' mi dusu ljube oblaci kad me neces ti kamo srece da te oci ne vide ne bih znao da su poljupci tudji po tebi Lako mi je zakleti se u krv i u cast al' podkleknem kad se sjetim nas Suza zene cesto krene al' nebo zapise samo kad muskarac zaplace |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na mjesto zlocina I nije mi ni malo neprijatno I rekoh ti da sad sam zauzet I da mi je ovo vrijeme kao zlatno I rekoh ti ma ne, ne drzi me jer htio bih novi cd sad da stavim I dodaj mi molim te moj mobilni jer hitno moram nekom da se javim A bio sam spreman da zbog tebe ginem I hiljadu i jednu zvijezdu da ti skinem I ucinim sve sto samo pozelis Ne neboj se ne bice ti dobro i bez mene Ma naci ces jos jedan kofer za uspomene Kad umrem ti naci ces vremena i nacina Da svratis na mesto svog zlocina svog zlocina I rekoh ti da se ne zanosis I da od nas vise nista stvarno nema Da ne molis da te vise ne cujem Da smiris se i odes bez problema |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da l' si sretnija moja si bila, grlila me kao dijete sad od mene oci sakrivas Tudja si, vise nemam ja na tebe pravo tudja si, sve je propalo sto dao sam ti ja bas kao kula karata Ref. Da l' si sretnija sto ti drugi usne ljubi il' nesretnija sto on se na mom mjestu budi nisam Bog zna sto, al' kako sam te ludo volio Da l' si sretnija tamo daleko od mene il' nesretnija kad zabole te uspomene nisam Bog zna sto, al' jednom sam te ludo volio Otkud ti, kojim dobrom tu na pragu mome malena, milja presao sam milione sad vise ti ne spavam sam Ref. Ljubio sam te k'o da nijednu nisam imao na svijetu
a spalila si me, pretvorila u dim
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lagala nas mala (duet Tony Cetinski) otkud s tobom moja djevojka Hej, a koji si ti i otkud ona tebe zna Vidim, sprema se lom slomit cu te ako si s njom Neces gledat' taj film kad ti opis promijenim Ref. 2x Lagala nas mala, presla ko budale igrala je igru, sa njom nema sale jos i danas laze da sam bio prvi igrala je igru, to joj je u krvi Toni, lupas ko lav nikad nisam bio tako plav Tose, imas krose boli glava, boli me Ma, nek ide dovraga sve jer ima zena, mogu bez nje Pricekaj malo, idem i ja dosta mi je nevolja Ref. 4x |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za ovoj svet deca stradale, o Boze, ne na vesti slusam povtorno vo svetot negde nova vojna novo nasilstvo Ni treba miren son ni treba nevinost da nema strav i solzi seto zlo da iscezne da nema tazen den za nas Ref. Za ovoj svet eden i edinstven treba se da storime samo toj go imame Za ovoj svet koj ni e edinstven i so detska nasmevka treba da se borime za ovoj svet Vo srcata ne dopira za troska ljubov, sekoj mig po edna molitva Decata se nevini da ucime od niv za verbata i nadezta nam ni treba da e ziv sonot sto gi hrani niv za spas Ref. Nema strav, nema glad da nema grizi za nikogo Ref. |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srce nije kamen da volis me niko ti nece zabranit' jos minut pa ponoc i suza za kraj al' tu sam za tebe, znaj Ref. Jer srce nije kamen ne, srce nije kamen da ga samo bacis iz kaputa kao kartu poslije puta Srce nije kamen ne, srce nije kamen kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer vise ne kuca ko jedno srce nije kamen Tebi je lako proglasit' me greskom skupit' sve stvari i otic' sa smijeskom sad ti je lako, a lose kad krene onda se sjetis mene Ref. U dusu me tvoj pogled tak'o lomim se, pucam ko staklo kako da kazem ti zbogom kad sve gubim s tobom Ref. |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Angel si ti na pocetokot nas se sekjavam koga od son me razbudi so pogledot dusa mi otvori Posakav mig da te imam i vecno kraj mene da si ti a koga ljubov mi podari na dusa belig mi ostavi Ref. 2x Angel si ti jas peam za tebe angel si ti te cuvam vo sebe angel si ti koj samo za mene moze da zapre i vreme Patot po koj sega cekoram so rozi e poslan i nema kraj a koga jas ke te pregrnam senkite dve ko edna se znaj A ljubovta obicna ja smeni vo posebna ti si mojot blagoslov komu davam se vo zivotot moj Ref. 2x Ref. 3x |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boze, brani je od zla moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti Ref. Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja Ona ima usne i na njima okus tresanja koje niko ne zna ljubit kao ja Ref. Ref. Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Igra bez granica u svijetu ljubavi bez starih dugova i ovih nakaza sto su me stalno pratile Da te bar mogu poljubiti bez losih sjecanja na hladna proljeca bez slike stradanja sto se bas na nas zalijepe Ref. Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane Da te bar mogu probuditi kavu ti skuhati, u krevet donijeti pa te poljubiti al' toga nema i ne postoji Da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku gore u svemiru tako da dolje ne vidim Ref. Ref. |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vlado georgiev
Ti i ja
da falis mi i jastuk otimas nema te na drugoj strani kreveta ti nisi tu k'o nekada Kod mene sve po starom ostalo brzo zivim i nije mi dosadno moja to je sudbina jedno si ti, a drugo sam ja Ref. Ti i ja nismo mogli skupa sve bilo je protiv nas tiho svadjali se, mirili na glas jedno od drugog trazili smo spas Ti i ja vjerovali istini zbog nas al' istina je rekla i svoj glas jedno od drugog trazili smo spas i nasli ga u rastanku Moglo je i vise ostati nama od tolike ljubavi 'ko zna, mozda opet nekada al' bicu ti, ti budi ja Ref. |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
shane
Нов член Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BUBA MARO MOJA MILA....
SVE NA SVETU SI MI BILA.... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve edna srcepartelna pesna od aca lukas , da nekes da pies sosila ke se napies , uzivajte Ako su tvoja usta otrov sipala
da sam ziv ove noci u meni lako ubila si sve al' ljubav ne Sad samo idem ali ne stizem sad samo zivim ali ne disem samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci Ref. Ako su tvoja usta otrov sipala sto mi je ljubav s tobom tako prijala o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane Ako su tvoje usne melem nudile sto su mi dusu trovale i ubile o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao Samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci u meni lako ubila si sve al' ljubav ne Sad samo idem ali ne stizem sad samo zivim ali ne disem samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci Ref. Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хтео би негде
да те видим као случајно у ком џепу овај град те ночас сакрио сада немогу да заспим(оооо) нешто се догодило полудео сам сасвим од кад мислим на тебе све се изменило неко те има ночас неко те волиии неко те има то нисам јааа |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAVA TIHO TECE..
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |