![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 55> |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonuvav deka vrnelo sneg odejki nakaj uciliste. I denes navistina zavrna sneg
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
monitor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
СОНУВАМ САМО КОГА НЕШТО МЕ МАЧИ.ШТО ЗНАЧИ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ РАЗМИСЛУВАМ И СВЕСНО И ПОТСВЕСНО, ШТО Е НОРМАЛНА ПОЈАВА.
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не се мачи Антони... Превод на сонот:
сум ја сонувала кејт-вештерката
![]() |
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
aaa pa sonot ti e mnogu ubav! Znachi te ochekuvaat romantichni momenti(violina) romanticha vechera (pile pecheno=kokoshkata) vino, tango, svekji... no vnimavaj mozzda imash i misteriozen taen obozzavatel (=pelerina) koj te simpatizira i cheka pogoden moment... Изменето од Anthony - 13.Декември.2008 во 18:30 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ti placi, jas na uvce kje ti sviram "mala nocna muzika" ![]() aj lav ju, kokosko edna kokoskosana |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Е сега ме утеши
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
хмммм.хммм.....чекај сега куглата да ја прашаме....
![]() " светла будучност те чека, дете мое, много деце на човекот свој ќе му родиш, џабе писма на Дедо Мраз му праќаш -трудна ќе бидеш и тоа тројка ако бог да" -знае, знае моја кугла, до сега не погрешила ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Е ај кажи... шо значи да сонуваш кокошка...
која свири виолина...
во пелерина...
![]() |
|
![]() |
|
некој ме бараше???
![]() жалам што морам да го узурпирам просторот на идивиди за реклама, ама....то је јаче од менеееееее............... ТОЛКУВАМ СОНОВИ!!!!! МОРЕ, И ГИ ПРОДОЛЖУВАМ АКО СЛУЧАЈНО НЕ СЕ ДОСОНУВАНИ!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Јапонски научници развија софтвер кој ќе може да продуцира слики кои човечкиот мозок ги создава при сонување. Соновите ќе можат да се снимаат и потоа да се прегледуваат.
Системот овозможува обработување и мапирање мисли и сонови онака како што се доживеани во мозокот, во вид на слики на екранот од компјутерот. За прв пат во светот, на екранот од компјутерот можно е да се види што луѓето гледаат во соновите преку активноста на мозокот.Научниците се фокусирале на процесот на препознавање слики во очната мрежница. Со гледање во предмети во очната мрежница се формира нивна слика, која се претвора во електричен сигнал кој преку очниот нерв се пренесува во мозокот. Истражувачите засега смислија само технологија која е во состојба да репродуцира едноставни слики од човечкиот мозок, но со тоа го отворија патот за понатамошно истражување на човечките сонови и другите процеси во мозокот. -------------------------------------------------------------------------------------------
Интересно ќе биде да си видиш на компјутер што си сонувал вечерта... Ќе има филмчиња
![]() Требало и софтвер за толкување да развијат... Да не се мачиме со преводот
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() A toa sto soniv eden moj poznanik kako doagja kaj mene doma i mi dava tetratka so zadaci po matematika i mi veli: Resi gi! ![]() |
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Pa normalno deka pretskazzuvaat...inaku sonot ti e mnogu ubav, toa znachi deka nekoe mnogu umno, ubavo i sharmantno momche koe e vo tvoja neposredna blizina saka da ti prijde...samo izgleda e malku sramezzlivo...na momcheto sekogash koga kje sobere dovolno hrabrost da ti prijde nekoja tvoja nenamerna postapka go presekuva i se otkazzuva od obidot odlozzuvajki za sledniot pat...zatoa toa na nego mu izgleda kako da te goni a ti samo trchash i mu begash - ete toa e ![]() Sovet- dobro razgledaj go mashkiot svet vo tvoeto opkruzzuvanje- voochi go sramezzlivoto momche i ohrabri go malku - nema da pogreshish ![]() ![]() Изменето од Anthony - 03.Декември.2008 во 13:53 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
Mnogu sonuvam, nema nok a da ne sonam nesto i epten veruvam vo toa deka sonovite ja pretskazuvaat idninata, ona sto ti se slucilo i ona sto ke ti se sluci zatoa sto do sega nekolku sonovi mi se imaat ostvareno bas onaka kako sto sum gi sonuvala. A mnogu cesto sonuvam deka nekoj me goni, i samo trcam, begam....
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |