IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 55>
Автор
Порака Обратен редослед
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 17:25
Sonuvav deka vrnelo sneg odejki nakaj uciliste. I denes navistina zavrna sneg
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
monitor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Декември.2008
Поени: 97
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај monitor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 16:29
СОНУВАМ САМО КОГА НЕШТО МЕ МАЧИ.ШТО ЗНАЧИ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ РАЗМИСЛУВАМ И СВЕСНО И ПОТСВЕСНО, ШТО Е НОРМАЛНА ПОЈАВА.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 01:50

Не се мачи Антони...намигнување

Превод на сонот:
сум ја сонувала кејт-вештеркатаголема%20насмевка
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 18:28
Originally posted by anastea anastea напиша:

Е ај кажи... шо значи да сонуваш кокошка...
која свири виолина...

во пелерина...плазење

aaa pa sonot ti e mnogu ubav!
Znachi te ochekuvaat romantichni momenti(violina)
romanticha vechera (pile pecheno=kokoshkata)
vino, tango, svekji...
no vnimavaj mozzda imash i misteriozen taen obozzavatel (=pelerina) koj te simpatizira i cheka pogoden moment...

Изменето од Anthony - 13.Декември.2008 во 18:30
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 16:55
Originally posted by anastea anastea напиша:

Е сега ме утешитагаплачење

ti placi, jas na uvce kje ti sviram "mala nocna muzika"
бакнеж
aj lav ju, kokosko edna kokoskosana

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 16:52
Е сега ме утешитагаплачење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 16:49
хмммм.хммм.....чекај сега куглата да ја прашаме....размислување

" светла будучност те чека, дете мое,
много деце на човекот свој ќе му родиш,
џабе писма на Дедо Мраз му праќаш
-трудна ќе бидеш и тоа тројка ако бог да"

-знае, знае моја кугла, до сега не погрешилаплазење
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 16:43
Е ај кажи... шо значи да сонуваш кокошка...
која свири виолина...
во пелерина...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 16:41
некој ме бараше???трепкање
жалам што морам да го узурпирам просторот на идивиди за реклама, ама....то је јаче од менеееееее...............

ТОЛКУВАМ СОНОВИ!!!!!
МОРЕ, И ГИ ПРОДОЛЖУВАМ АКО СЛУЧАЈНО НЕ СЕ ДОСОНУВАНИ!!!плазење

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 16:21

Јапонски научници развија софтвер кој ќе може да продуцира слики кои човечкиот мозок ги создава при сонување. Соновите ќе можат да се снимаат и потоа да се прегледуваат.

Системот овозможува обработување и мапирање мисли и сонови онака како што се доживеани во мозокот, во вид на слики на екранот од компјутерот. За прв пат во светот, на екранот од компјутерот можно е да се види што луѓето гледаат во соновите преку активноста на мозокот.Научниците се фокусирале на процесот на препознавање слики во очната мрежница. Со гледање во предмети во очната мрежница се формира нивна слика, која се претвора во електричен сигнал кој преку очниот нерв се пренесува во мозокот.

Истражувачите засега смислија само технологија која е во состојба да репродуцира едноставни слики од човечкиот мозок, но со тоа го отворија патот за понатамошно истражување на човечките сонови и другите процеси во мозокот.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Интересно ќе биде да си видиш на компјутер што си сонувал вечерта... Ќе има филмчињанамигнување
Требало и софтвер за толкување да развијат... Да не се мачиме со преводотголема%20насмевка

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 00:33
Originally posted by babuska babuska напиша:

Ne si ja poznavas sopstvenata intima, toa znaci.
KOJ GO POCUVSVUVAL TOA ZNAE
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 16:27
heh jas nego ke go ohrabram, a mene koj ke me ohrabri thanks za sovetot sepak.
A toa sto soniv eden moj poznanik kako doagja kaj mene doma i mi dava tetratka so zadaci po matematika i mi veli: Resi gi!
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 13:40
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Mnogu sonuvam, nema nok a da ne sonam nesto i epten veruvam vo toa deka sonovite ja pretskazuvaat idninata, ona sto ti se slucilo i ona sto ke ti se sluci zatoa sto do sega nekolku sonovi mi se imaat ostvareno bas onaka kako sto sum gi sonuvala. A mnogu cesto sonuvam deka nekoj me goni, i samo trcam, begam.... Kojznae sto e toa....

Pa normalno deka pretskazzuvaat...inaku sonot ti e mnogu ubav, toa znachi deka nekoe mnogu umno, ubavo i sharmantno momche koe e vo tvoja neposredna blizina saka da ti prijde...samo izgleda e malku sramezzlivo...na momcheto sekogash koga kje sobere dovolno hrabrost da ti prijde nekoja tvoja nenamerna postapka go presekuva i se otkazzuva od obidot odlozzuvajki za sledniot pat...zatoa toa na nego mu izgleda kako da te goni a ti samo trchash i mu begash - ete toa e   
Sovet- dobro razgledaj go mashkiot svet vo tvoeto opkruzzuvanje- voochi go sramezzlivoto momche i ohrabri go malku - nema da pogreshish   

Изменето од Anthony - 03.Декември.2008 во 13:53
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 13:14
Mnogu sonuvam, nema nok a da ne sonam nesto i epten veruvam vo toa deka sonovite ja pretskazuvaat idninata, ona sto ti se slucilo i ona sto ke ti se sluci zatoa sto do sega nekolku sonovi mi se imaat ostvareno bas onaka kako sto sum gi sonuvala. A mnogu cesto sonuvam deka nekoj me goni, i samo trcam, begam.... Kojznae sto e toa....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.