![]() |
|
За хомосексуализмот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 17> |
Автор | ||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Hamza ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 72 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
нема тензија
и убо би било да се бришат сите реченици слични ба овие треба да се убијат ќе ги фрлам од камен мост тие се болни и нездрави личности итд итд срамота е нешо такво во веронаутика да стои пих си одам,,, да нема тензија ![]() Изменето од anakin - 21.Јуни.2009 во 20:03 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
СМИРЕТЕ ЈА ТЕНЗИЈАТА!!!!
|
||
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
јас ли те прашав за твоја сексуална ориентација????? пс. знаеш шо значи термин ЛАТЕНТЕН ХОМО????? Изменето од anakin - 21.Јуни.2009 во 19:52 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Hamza ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 72 |
|
Убава идеја, ќе напишам. А да не си ти еден од нив? ![]() |
||
![]() |
||
|
Стварно! А јас пак си мислев дека ваму има најповеќе:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ма пиши си ти на некој Ѕид , ќе те читаат браќата
нека е некој графит во твој стил фрлам педери од камен мост во слободно време Изменето од anakin - 21.Јуни.2009 во 19:47 |
||
|
||
![]() |
||
|
Не се сакалдисувај, ќе ти пишам. ![]() |
||
![]() |
||
|
лет од камен мост
шо да кажам пред да го правиш тоа, пиши ми на лп тој ден да неодам ич во центар Изменето од anakin - 21.Јуни.2009 во 19:42 |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Во турска чаршија има најмногу златари, изгледа таму има и најмногу хомосексуалци |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
|
Дали тоа значи дека ако мажот носи свила и злато тестостеронот ќе му се намали?
Каква е таа поврзаност? Метафизичка? |
||
|
||
![]() |
||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
|
![]() |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |