|
Зошто жените сакаат оженети мажи? |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | ||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj zeni
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Женет маж има истрпено поише трауми и е поотпорен доколку не е мрднат, а она си вика кој ќе ме трпи ваква сем женет, беќар ќе ме отера у пм ако му обесувам многу
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznaes,zatoa,probaj pa ke vidis kaj e rajot |
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto posle brakot pametot malku ke im dojde
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi e jasno za civa i kakva srekja stanuva zbor ? .......... prasanjeto e ednostavno .......... zosto zenite sakaat ............ mislam deka tuka nema nekoj golema filozofija .... se e do hemijata
a ... i da .... dali stanuva zbor za zeni ili i za devojki bez bracni obvrski
Изменето од miroslav_g8 - 03.Мај.2009 во 16:28 |
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa zarem e bitno zoshto e toa taka (ako e taka)?
Neli e najvazhno deka mojot mazh ili bilo chij drug, ne izneveril...bez razlika koja e prichinata ili "dilemata"?
I dali toa znachi deka tebe ke ti bide podobro ako znaesh deka toa bilo "samo" za sex a poveke bi te bolelo ako toa bilo od nechija zavist?
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ove e obratno proporcionalno
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....јадни ли се тие жени....гревчиња..тоа ти доага како да чекаш некој да заврши со ручекот за да ги собереш трошките
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo mor anasteo, isto kako ja da sum go pishuela
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Госпожо Круела што ќе ти текнат други причини, кога тие се најважните што ги наведе.
Незадоволеност на брачниот партнер, од било која причина (сексуална, емотивна, интелектуална...) е најчест повод за мување со нечии други брачни партнери, исто така незадоволени од своите брачни партнери. Ќе си се најдат на иста бранова должина и ќе падне тоа што ќе падне Жени кои освен домаќинската и мајчинската, ги забораваат сите други улоги во бракот, нон-стоп се со престилка на врат, мирисаат на запршка, забораваат да се депилираат, навечер се уморни и обично ги боли глава, сексуална фантазија и експериментирање за нив се табу теми и ѓаволски работи, се возбудуваат и плачат на шпански серии, а своите домашни ги туркаат под тепих.... Мажи кои ретко се прибираат дома од работа, помили им се кафаните од домот, фудбалот им е единствено нешто што дома ги возбудува, себични се во кревет мислејќи единствено на свое задоволување, забораваат родендени и годишнини, емотивно крути или агресивни (да не зборам за екстреми кои психички малтретираат, а жената “од светски срам“ да не се расипел бракот сето тоа го трпи, а утеха бара во вонбрачни излети)... А за оние слободните кои и покрај сиот избор што го имаат, сепак се одлучуваат за врска со оженет/омажена, мислам дека се луѓе што немаат никакви лимити и ограничувања. И то... друго и мене не ми текнува |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sex, pari, vnimanie.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па Да, така ќе му дојде некако, сите бараат подобар секс или екстра внимание за да им се нахрани суетата и пополнат емотивните празнини. Никој не бара повеќе обврски отколку што у ствари ги има, тоа стои.
Мажена со женет што се мува најчесто е незадоволена жена во сексуална смисла, емоционална или материјална. Женет со мажена што се мува, не е пак ништо повеќе од секс, мажите обично не се ловци на скапи чевли, ташни, накит, скришни одмори по скупи викендици и сл ниту пак ги интерсираат бистрење политики и филозофии и решавање домашни проблеми (секогаш постојат исклучоци, се разбира) А слободните што се плеткаат со мажени/женети или се само трагачи по авантури без обврски, или се максимално самоуверени дека треба да ги приграбат сите шанси кои им се пружаат во животот или се луѓе без доволна самопочит и самодоверба и се фаќаат за секое сламче кое кое им носи малку утеха во љубовта. Некогаш има и такви кои едноставно се сретнале во погрешно, време, место и околности и се заљубиле до даска. Не ми текнуваат други причини освен овие. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a osven sex..sto drugo bi barale..........vrska nemozat da baraat zatoa sto se veke vo vrska/brak.............deca nemozat da baraat zatoa sto najverojatno i toa veke go imaat.............vreme koga ke posakaat???i toa nemozat zatoa sto i toa im e uskrateno.....i kako sto rekov na pocetok sve se sveduva samo na "dobar" sex.......i nisto drugo............ili sex bez obvrski...............
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |