|
Груевски и ВМРО-ДПМНЕ пред тотален колапс? |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | ||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е јавна тајна уште од Септември 2008 година. Инаку крајот на Груевски дефинитивно според масонскиот план е во Септември оваа година. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nitu iluzionistot 24 / 7 nitu negovata partija se pred kolaps ............. mislam deka nikogas posilni ne bile otkolku sto se sega vo momentov ........ kako propagandno taka i finansiski ........... vo momentive e silen kako golemiot fiLel ( ovoj e malilot fiLel ) vo denovite na svojata najgolema slava ......... vo KOLAPS SE NARODOT I DRZAVATA ........... samo za razlika od negoviot Idol ( ne onoj muzickiot ) , ovoj se uste nema osvojuvacki aspiracii pa da mu natovari uste nekoja pogolema beda na grb .......... ne daj boze , da e osvoime kina ........ koj kje gi rani dodeka se pod okupacija ........ ne pomaga tuka ni celoto proizvodstvo na oriz od kocanskite polinja .........a za eventualni voeni reparacii i da ne zboruvame .......... no , od taa strana nema opasnosti od prosta pricina sto ovoj narod ne go smeta za svoj pa so samoto toa da pocne da pisuva knigi vo stilot na majn kampf ............. zosto , da go smetase ovoj narod za svoj , sigurno nemase da mu bara nafta vo glavata ........... go izdupci , cedilka go stori
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele kasapana
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Груебски и ВМРО не може да бидат во колапс бидејки тие ја имаат парламентарната власт а богами добија и на многу места на локално ниво. Сега по еуфоријата на сите дека победија, почнуваат да се консолидираат редовите и затоа не може да се каче дека некој е во колапс.
Факт е дека стандардното гласаќко тело си гласаше како досега и бројките на гласови го зборуваат тоа. Исто така е факт дека во самите две најгомеи партии сите членови не се со исти симпатии кон лидерите односно си има табори, групации. Така беше со отцепувањето на многу минијатурни партии од ВМРО , така беше и со отцепувањето од СДСМ. За ВМРО во овој случај е малку загрижувачки како ќе гласа членството кое сега во првиот круг гласаше за Љубе Бошковски која бројка не е така мала. Јасно е дека тоа се луѓе кои се потурнати од матичната партија заради негодување зошто проф. Иванов е предложен за претседателски кандидат а Љубе Бошковски како сениор од ВМРО и дел од луѓето кои ја основаа партијата е отфрлен од младите сили. Позагрижувачки за нас -обичните граѓани е тоа што ако не се спроведат изборите односно ако пропаднат ќе мора да с еорганизираат нови, можеби со истите можеби со други кандидати ама дебелиот крај ќе го извлечеме ние затоа што ќе отидат уште толку а можеби и повеќе пари кои можеа да се искористат за разни хумантитарни цели и за средување на социјалниот статус на осиромашениот народ. Место толкави суми да се пренасочат кон проекти за нови вработувања нас парите ќе ни одат во избори. Не рекле џабе дека сиромавиот плаќа два пати. |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДПМНЕ и Груевски не се пред колапс!!!!
всушност, далеку се од колапс се додека имаат на залиха доволно варикина за перење мозоци а овие им се редат еден по еден пред перална |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... многу неразбирливи термини,... но мора да се сложиш дека македонските контејнери станаа егзистенцинален опстнок на голема група на македонски граѓани,... воопшто не им завидам,.. и секако несакам да си во нивна кожа,...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da i denek vojna no toa go imaa i s;lovencite taka da ne se razlikuva mnogu |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...која ја предизвика вашиот тогашен лидер во кого се крстевте а сега го плукате
ај ќе му дојде денот и на овој |
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и војна братче и војна
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blaze si im na Slovencite,
no ie imavme vo makedonija vtora po golemina svetska katastrona posle svetskiot potop nema da zaboravis BANE CUNAMI taka da ni se prostuva, ako ne sme koto slovenci,, nie nemavme MILANA nie imavme TATMADTER, KODOS i OCTOPUSSY |
||
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....можеби Словенија ја тресе глобалната криза,...но контејнерите во Словенија се еколошки, за различен користен отпад,...за жал во нашите контејнери се генерира егзистенцијата на некои македонски граѓани,.... дали социјалните програми на Владата ќе ја надминат егзистенционалната епопеја на некои категории македонски граѓани!?...
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И се надевам до утре ќе добијам одговор на моето прашање...
ti samo nadevaj se, koj moze da ti objasni fantazija???? nikoj bre |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.не гледам WALL-E,...но ги гледам луѓето кај бркаат нешто по контејнерите,....
vo slovenija?????????? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |