![]() |
|
Гигантски знамиња за подигање на национална свест |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 18> |
Автор | ||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
so vakvi razmisluvanja nikoj ne moze da bide gord makedonec..... ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
gordi kloshari ,a?
![]() ![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
не се сите легачи ........ ама и не се ни членови на партијата на возљубениот па да бидат вработени барем со договор на дело ......... но и тоа не е причина да им забраниме да си го кажат сопственото мислење и мака .......... поубаво би било наместо глупи споменици и разни тракатанци да направат некоја фабрика за да не мора да ги праќаме во afrika, indija, indonezija ili vo amerika da se klosarat pod mostovite ![]() Изменето од МАРШАЛ - 09.Април.2010 во 18:54 |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
aman veke so tie pari, kako malite deca, ako saka nekoj da zaboravi neka odi vo afrika, indija, indonezija ili vo amerika neka se klosari pod mostovite, pa neka izbega od Makedonija....No tie nezadovolnite lezaci po doma sto site im se krivi nikaden nema da prosperiraat.. |
||
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ма , ионака дигаат се што ќе им падне под рака , па нека дигаат и знамиња .......... а кој не сака , се знае ......... што подалеку од оние кои ДИГААТ ...............
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ova e Makedonija i vo nea treba da ima nesto sto ke ne potsetuva kaj ziveeme.....Znaminjata licno mene premnogu mi se dopagaat, ubavo se custvuvam koga gi gledam..bas dobra ideja..DA SE ZNAE OVA E MAKEDONIA.....fala bogu sto se setil nekoj da go realizira ova...
|
||
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Не ми е потребно знаме за да ми ја подигне националната свест...особено ако досега сум ја немал...
![]() Едноставно....идејата со знамињата ми се допаѓа, ама не од аспект на дигање на националната свест, туку чисто од аспект на естетиката и истакнуваење на државноста ....
А и ми се допаѓаат знамињата, особено кога ги гледам вечерно време, осветлени од рефлекторите...
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
|
a be ,..goveda edni vladini!....aj, da ve vidam ...stajte edno barem, i od onaa strana na vardar,...pa, posle ...dojdi i mene da mi go digash!...serkovci edni ...ili nek' vi zeme pajakot od tamu nekoja kola,..pa, da vidite shto ke ve snajde!,...lesno e na ...trpelivi bezglasni ovci,..da im izigravash nekoj avtoritet!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Изменето од brza - 07.Март.2010 во 23:56 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
До пред некое време велеше дека немате пари, сега велиш се даваат пари за албанско знаме?! Како очекуваш после ова да те разбереме кога се буниш против парите кои се трошат на големите знамиња, кога ти самиот говориш дека немате, ама давате?! Тоа никако не значи дека немате пари и дека е тешка живеачката нели? Јас истото можам да го кажам за парите на државата, ако тргнеме од твоето гледиште. |
||
![]() |
||
|
samo naiven moze da poveruva vo takva izrechena glupost!...deka se za podiganje na svesta moja...i na "milion" drugi...pre bi rekol deka prvenstvena i osnovna ,..i edina namena nivna e....da si gi napounat nekoi djebovite,..sosema ...zakonsk i legalno!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
|
![]() |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |