|
Претседателски ТВ дуел |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | ||
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znae nekoj neso za duel za vecerva? Slusnav...ama neznam ni na koja programa ni niso...od 21:00 ....ama po televiziite ne gledam niso...?!
|
||
No expectations, no disappointments!
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anastea, ne znam vo kolku ke bide , jas samo ja slusnav izjavata na Ivanov za vreme na vestite
Pacifist , Tomic se izgubi odkako se kompromitira so pismoto, ekselencijata i pastorot... |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kade taka ???? kaj Tomic ????
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бутел во колку часот ќе биде дуелот?
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tukusto go slusnav Ivanov , onaka so bled i umoren izraz , veli deka prifaka duel so Frcko na nacionalnata tv utre ...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислев на она како со политизација на образованието, а уште повеќе со влегување на многу професори во политиката полека паѓа и паѓа рејтингот на просветарите бидејки за учениците/студентите имаат една престава за своите наставници/професори. Без разлика за кое работно место ’’конк*рираат’’ мора да го задржат своето ниво. И двајцава кандидати се обучувачи -теоретичари за формирање политичка култура, ама во пракса излегува малку поинаку. Значи се согласувам да има ТВ дуел, ама на некое ниво. Порано имаше едно непишано правило- Еднаш учител, засекогаш учител (во смисол на однесувањето) и можеби затоа постоеја норми и морал а имаа и почит од своите ученици/студенти. Изменето од mamamd - 25.Март.2009 во 06:41 |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e paranoja od VMRO
pa neli vo komunizmot ne se smeelo da se rece nisto protiv vlasta , a sega kogas nekoj zbori, go pravite i antidrzaven element i nepatriot i predavnik , ap uste i paranoicen toa li e demokratija ? eden den, kako sto site VMRO-ovce se ogradija od Ljubco vojvodata , uste poveke ke se ogradat od Gruevski i nikoj ne moze da me ubedi deka Ivanov ke dobar predsedatel, uste pomalku deka narodot go saka, koga znam sto gledam |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paranoja od VMRO
Изменето од anakin - 24.Март.2009 во 22:08 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога Слободан Милошевич имаше највисок рејтинг????
м? кога? Кога го направи режимот диктатура! Луѓеее......лошо е ова што ни го прават Срамови и резили ќе бидеме пред светот со она дебилчено |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
birajte angliski lord
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам дал е плашлив...
англиските лордови никојпат не изцвикале на фрлена ракавица... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo takvo nesto nema vo izborniot zakon za izbor na pretsedateli vtoro so nekomu izgleda normalno nekomu ne negovo pravo e ako mislat deka e plasliv i radi toa nema da go izberat togas nema da go izberat ako kje go izberat , znaci povekjeto gragjani go sakat za pretsedate , koa znaci deka gi bole dupe za nekakov duel i ako stane pretsedatel, kje e jasno deka takov dual prvo nemu trebal i ne im trebal na povekjemina gragjani i tocka |
||
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto imaat vrska studentite tuka ... mozebi tie poveke od nas posakuvaat da gi gledaat svoite profesori kako se prepukuvaat megju sebe ... i da , treba da se borat gladijatorski za presedatelskata funkcija ... na sto ni lici ova ??, da pominat pretsedtelskite izbori bez nieden tv duel ... toa nikade go nema ... a dali ke diskutiraat kako sto treba ili ulicarski toa ostanuva na niv , a naseto nie ke si go kazeme na 5 april ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако си ти доволно голем,
ќе умееш да го насочиш дуелот кон едно повисоко ниво. Ако не те бидува да дискутираш софистицирано, дискутирај жаргонски ама... ама.... ама да бегаш... да се криеш.... Личи ли тоа за еден татко на нацијата???? ако се нашиве политичари кучиња кои касаат, какви тек ќе бидат песови оние од меѓународната заедница????? И од нив ли ќе бега? ќе се крие ко ...под кошула??? |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |